bozulan adaptör yerine yenisini yollayacaklardı
ben dedim yandık 2 haftada anca derken 4 günde geldi :)
Adaptör canım kaç günde gelcek sanki.Parça isteseydin görürdün...xD
hp denen firma dünyanın en büyük 2 teknoloji firmasından birisi ve üzerine dünyada müşteri memnuniyeti konusunda geçtiğimiz sene en iyi firması idiBeni resmen mahvetti... Bir adet netbook 'um hiç oldu. HP ile ne kadar görüştüm bir sürü tantana çıkardılar. Bundan sonra HP benim gözümde koca bir sıfırdır....
üretmek kadar sahiplenmekte bu tür firmaların gö
Ben PRO2000 in bilgisayarlarını kesinlikle almayın derim.Dizüstü üretiyor mu bilmiyorum.Fakat harddisk yandığından yenisi tam 1 ayda geldi.Ayrıca bilgisayara Windows XP kurulduğunda ve ekran kartı driverı yüklendiğinde bilgisayar açılırken kitleniyordu.O sorunu defalarca gelip bakmalarına rağmen halledemediler.Ekran kartını bile değiştirdiler olmadı.Kısacası Pro2000 almayın!!!
Ben PRO2000 in bilgisayarlarını kesinlikle almayın derim.Dizüstü üretiyor mu bilmiyorum.Fakat harddisk yandığından yenisi tam 1 ayda geldi.Ayrıca bilgisayara Windows XP kurulduğunda ve ekran kartı driverı yüklendiğinde bilgisayar açılırken kitleniyordu.O sorunu defalarca gelip bakmalarına rağmen halledemediler.Ekran kartını bile değiştirdiler olmadı.Kısacası Pro2000 almayın!!!konuyla ne alaka.
onun için aynı arızadan dolayı bilgisayarım 7 sefer teknik servise gitti ya.
bu süper se berbat halini düşünemiyorum.
Senin Hp'yi kötülemekten başka bir işin yok mu bu sitede? Forum yanıtlarına baktımda Hp Firmasını kötülemekten başka bir katkı yapmamışsın bu siteye. Sen ne dersen de Hp yine Dünya'nın en fazla satış yapan Pc Markası olmaya devam edecek. Boşuna uğraş seninkisi.
Benim başım yandı diye düşünüyorsun onların başı da yansın diyorsun ama boşa kürek çekmek seninkisi bence. Vazgeç bu uğraştan...
beyler çok araştırdım örnk / diyoki hp makinamı yapmadı falan sorun : touchpad bozuldu yazmış :)
sence makina arızasımıdır yoksa o adamın touchpadi parmaklamasındanmıdır ?
Her yoruma inanmayın :) dizüstü kullanmayı bilmeyenler bozuyor sonra bütün suç hpde
ayrıca her markanın teknik servisinde bazı sorunlar olacaktır elbet
dizüstü kullanmayı bilmiyorsanız HP ne yapsın abi :D HP'yi bozabilmek apayrı bir yetenek hani o yüzden söylüyorum. (adaptörü bozan arkadaş yanlış anlamasın :) HP zorlu mücadelelerin markası, ne olursa olsun çalışmaya devam ediyor. Diğerlerinin aksine küçük yazılımsal bir sorunu bilgisayarın harddiskine mal etmiyor.
Benim HP-dv6 2145et modelim var.ÇÇok memnunum hiç sorun çıkmadı.Bu TOSHİBAYA iyi HPYE kötü diyenler acaba TOSHİBAYAMI çalışıyor diye artık şüphelerim var :D