Selam Arkadaşlar Ben HTC Cha Cha Alıcam Sizler Yani Kullanan Arkadaşlar Bana Bilgi Verirmisiniz Nasıl Bir Model Bu Cep Telefonu Sorun Yaşıyormusunuz Veya Memnunmusunuz Bu HTC Cha Cha'dan Banada Önerirmisiniz Bu Modeli Bana Lütfen Bilgi Verirmisiniz Bekliyorum Arkadaşlar Sizden Mesajlar.....
HTC Cha Cha Kullanan Arkadaşlar
eğer QWERTY tuşlu telefon istiyorsan, Android işletim sistemi olsun diyorsan,facebook'a sık sık giriyorsan ve sık sık mesajlaşıyorsan tam sana göre bir telefon diyebilirim... telefon üzerinde facebook kısayol tuşu var...Ancak android bayağı eski sürümü, yeni güncelleme geldimi bilmiyorum... eğer senin için android önemli değilse blackberry curve bakmanı tavsiye edebilirim...
eğer QWERTY tuşlu telefon istiyorsan, Android işletim sistemi olsun diyorsan,facebook'a sık sık giriyorsan ve sık sık mesajlaşıyorsan tam sana göre bir telefon diyebilirim... telefon üzerinde facebook kısayol tuşu var...Ancak android bayağı eski sürümü, yeni güncelleme geldimi bilmiyorum... eğer senin için android önemli değilse blackberry curve bakmanı tavsiye edebilirim...Teşekkür ederim ben HTC cha cha alıcam çünkü tam bana göre bir telefon...