HTC'de yeni bir ortaklık, yeni modeller...

CHIP Online
10-05-2011, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

HTC'nin yeni modellerinin bazıları sadece yeni ortakla sunulacak! İşte yeni ortak ve yeni modeller

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/htc- ... modeller_26854.html

Vodafone ile akıllı telefon üreticisi HTC Corporation'ın global işbirliği anlaşmasının bugün gerçekleştirilen Türkiye lansmanında HTC'nin yeni akıllı telefonları portföyünün Türkiye'de ilk kez Vodafone tarafından kullanıma sunulacağı açıklandı. Global anlaşmaya paralel olarak Türkiye'de gerçekleştirilen toplantıda, HTC'nin yenilenmiş kullanıcı arayüzü HTC Sense 3.0 da tanıtıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, işbirliğinin önemine değinirken görüşlerini şöyle ifade etti: "Bugün, burada HTC ile imzalayacağımız stratejik ortaklık anlaşması, müşteri odaklılık anlayışımızın önemli bir kilometre taşıdır. Dünyada akıllı telefon pazarının öncü üreticisi HTC ile global ölçekte başlatılan uzun dönemli bu birliktelik, inovasyonda iki tescillenmiş markayı bir araya getirmektedir. Vodafone

Türkiye'nin müşteri memnuniyeti odaklılığı ile HTC'nin akıllı telefon kullanımında müşterilere sunduğu eşsiz deneyim ve uzmanlık sayesinde ülkemizde mobil internet ve veri kullanımının yaygınlaşmasında önemli bir birlikteliğin temeli atılmaktadır. Bugün ise HTC gibi akıllı telefon konusunda lider bir marka ile stratejik bir işbirliğini ülkemizde başlatarak en iyi Super İnternet deneyimi yaşatmaya olan kararlılığımızı bir kez daha yenilemekten gurur duyuyoruz. HTC'yle başlattığımız stratejik ortaklıktan doğan sinerji sayesinde müşterilerimize en geniş akıllı telefon portföyünü sunmayı hedefliyoruz. HTC'ye Türkiye'de Vodafone'un stratejik partneri olduğu için müşterilerimiz ve Vodafone Türkiye ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız."

Tüm konu: HTC'de yeni bir ortaklık, yeni modeller...


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Akıllı telefon pazarının lideri sizce kim?

alex1808fb
15-05-2011, 07:08   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2009

kesinlikle htc