Arkadaşlar htc desire hd piyasaya sürüldü mü fiyatı hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız var mı? Merakla beklemekteyim.
HTC Desire HD
Geldi türkiyeye 1149tl ile 1390tl arası fiyat www.akakce.com dan öğrenebilirsin arama kısmına yazarsan htc desire diye
Geldi türkiyeye 1149tl ile 1390tl arası fiyat www.akakce.com dan öğrenebilirsin arama kısmına yazarsan htc desireMaalesef senin dediğin htc desire HD değil,normal desire
Teşekkür ederim alakanız için fakat dün kararımı değiştirip n8 aldım
@Kubde N8'den memnun olman açıkçası beni sevindirdi.Sattığımız cihazların çoğunda donma takılma dokunmatik algılamama gibi problemler olup müşterilerimiz bize geri döndü.Açıkçası şaşırdım memnun bi N8 kullanan arkadaşı görünce
Ben bugün vodafone shop'dan desire aldım.Cihaz çok iyi fakat android market yok.Buda vodafone'un bize attığı bi kazık oldu açıkçası.Birazdan vodafone'a mail atıp müşteri hizmetlerinide arayıp bişiler yapmaya çalışıcam
Piyasada vodafone bandrolsüz cihaz yok ve verilen cihazlarda android market yok ! Peki biz neden bu cihaza bu kadar parayı verdikki ? Gidip dandik bişi alırdık ! Tüm dünyada android market açık bizde kapalı.Ben anlamıyorum bu nasıl bi iştir
N8'den memnun olmanızı anlıyorum çünkü özellikleri iyi; fakat o kadar kalın bir smartphone'u nasıl taşıyorsunuz?