beyler htc wildfire modelli bir telefon aldım ve alış nedenim android li bir telefon ve gerçekten çok çok hızlı ama android market lazım bayler nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim
htc wildfire android market
Telefonunun menüsünde olmali market.
android'li tüm aletlerin menüsünde var market, eminim arkadaşta onu denemiştir. ama şöyle bir durum var, turkcell-gold pc-vatan-genpa vs. firmaların dışardan getirttiği android'li cihazlar markete erişememekte. onun sebebide Google ile Türkiye arasındaki telif hakları anlaşmasında hep sorunlar olması. "market enabler" tarzı bir program vardı, aratıp bul ve telefona bluetooth veya usb kablo aracılığıyla atıp yükle, o açabilir ama yinede garanti değil.
2011 yılında sözkonusu problemin aşılacağına dair bi şehir efsanesi var ama ben bu probleme rağmen almayı düşünüyorum(1 aydır), fakat hala beklememin nedeni şarz problemi ve ekran çözünürlüğünün web-browser larla olan uyuşmazlığı konusu. deneyimi olanlar varsa paylaşabilirler.el
beyler htc wildfire modelli bir telefon aldım ve alış nedenim android li bir telefon ve gerçekten çok çok hızlı ama android market lazım bayler nasıl yapabilirim yardım edersenizBiraz geç verilmiş bir cevap ama; wildfire modelinde market yükleyebilmek için telefonun root edilmesi gerekiyor. Bu da, telefonu garanti dışına çıkaracağı için sizin yapmamanızı tavsiye ettiğim bir durumdur. Garanti kapsamında rom yükleyip market yüklenebiliyor sanırsam ama bende denemedim henüz yeni aldım.