Arkadaşlar front pagede yaptıgım bir siteye .swf videolarımı eklemek istiyorum ama swf player nasıl ekleyecem yanii (ileri - geri play- stop butonları olsun) bir kaç video eklemek istiyorum yanii video secenekleride olsun istiyorum bunu nasıl yapacagımmm
HTML Siteye Swf Player EKleme
youtube gibi sitelerde videonun sağ tarafında video kodu olur o kodu al ve kendi yaptığın siteye at
peki nasıl atacam dostummmm o koduuu attıgım zman her şeyi ile cıkacakmıı
eğer kendiniz ayrı bir player görüntüsü istiyorsanız flash 8 programıyala yapabilirsiniz flash 8 flash video player yapımı diye araştırısanız bulursunuz veya windows panelinden conpenents ve compenents inspector u karıştırın derim ama tayartekin arkadaşın dediği gibi direk youtubeden linki alın gitsin
arkadaşlar dediginiz gibi yaptım linki aldım ekledim oldu ama benim istedigim bir kaç video olacak tıkladıgın zman o video oynayacak onu nasıl yapacagımm
Scalaarkadaşlar dediginiz gibi yaptım linki aldım ekledim oldu ama benim istedigim bir kaç video olacak tıkladıgın zman o video oynayacak onu nasıl yapacagıonun için özel flash programlar onları kullanabilirsin
bu programlardan örnek verirmisin dostummmm
<p>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000" id="obj1" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,40,0" border="0" width="550" height="400">
<param name="movie" value="3146946.swf">
Çalıştırılacak dosyanın adını yazmalısınız.
<param name="quality" value="High">
<embed src="3146946.swf" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" name="obj1" width="550" height="400" quality="High"></object>
</p>
basit bir örnek geliştirilebilir.
3146946.swf yerine kendi dosyanızı yazmalısınız.
arkadaşım bu konularda biraz tecrübe sahibi degilim dosyanın adını yada video dosyalarının adını nereye yazacam açıklarmısın bana
arkadaşım veridigin kodları denedim ama ileri ve geri tuşları çıkmadı ve bir kaç tane video ekleyemedimm tek video ekleyebiliyomm