arkadaşalar bir gezi ve tur işletmesinin web sayfasını yapıyorum ama çok farzla resim var ve ben bunları kulanıcının birini aç sonra kapat sonra diğeri bak yapması yerine
http://www.bolumsonucanavari.com/Oyunlar-Crysis_Warhead-39-4.htm
sitenin alt kısmında bulunan resimlerin herhangi birine basıp açıldıktan sonra yön tuşlarıyla geçiş yapmasını veya vhip onli,nedeki gibi açılmasını fakat resmin altında diğer resimlere geçiş yapabilmeyi sağlayacak butonlar bulunan hızlı bir resim gösterim aracı yapmak istiyorum bu tarz bir şeyi yapabilen bir program varmı yoksada nasıl bir bir sistem kullanarak yapabilrim macromedia dream weaver 8 ve Dream weaver cs 4 kullanabiliyorum aslında her ikisinide bu programlarda yapabiliyorum ama hem çok zahmetli hemde 1000 lerce resim olucak kısacası çok uzun sürücek birde chipin resim gösterici olarak forumda kullandığını yapmak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim çok önemli bir iş bu benim için sizin daha çok hoşunuza giden bu iş için tasarlanmış bir program veya gösterici tasarımı önerileriniz varsa link veya yapılışını gösterebilirseniz çok sevinirim.
HTML WEB Resim Gösterici YArdım!!!
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,693 mesaj
Son Düzenleme: osmanefe ~ 08 Aralık 2009 23:35