Bunun için kafa yoralım biraz 1.csi malum evlilik vakti gün gelicek ev veya arsa alıcagız daha sağlıklı olması için ısı yalıtımına bakıcaz varsa çatıya güneş panelleri varsa kuyu muyu yanına su filtesi en babasından şöyle dip not:(Bizim yan site böyle yapıyor su parası yok onlarda) et , sebze meyve türü gıdalarıda zamanında stok yapıp dipfrizde yıllarca muhafaza edebiliriz fikir yaa mantıken uymasada buda bir çözümdür ((:
hyalinizdeki pc
ulkede 3 tarafimiz deniz, ruzgar, dere, irmak nehir,gunes, termal sicak su, yanardag, maden, petrol, akliniza gelicek hersey, bu ulkede var.Ama elektirigi disardan 2kat fazla parayla satin alinan dogal gazla uretiyoruz.Ben simdi kime saydirayim.elektirik 300tl gelmis.
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=57550
(oc)sata-20-usb-20-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59606
(4x8gb)-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-quad-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59080
,5-3tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=58493
(550mb-okuma--520mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=59101
(384bit-2)-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53344
(tak-cikart-kablolu)/productdetails.aspx?I_ID=58034
(speaker)/logitech-980-000468-z-906-5+1-500w-thx-speaker/productdetails.aspx?I_ID=56018
işte budur hayalimdeki pc dünyanın en iyi pc si oldu :)
hepsi 15.000 tl ediyor ve dünyanın en iyi pcsi.sadece 15.000 tlnizin olması yeter.
(oc)sata-20-usb-20-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59606
(4x8gb)-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-quad-kit-ram/productdetails.aspx?I_ID=59080
,5-3tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=58493
(550mb-okuma--520mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=59101
(384bit-2)-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=53344
(tak-cikart-kablolu)/productdetails.aspx?I_ID=58034
(speaker)/logitech-980-000468-z-906-5+1-500w-thx-speaker/productdetails.aspx?I_ID=56018
işte budur hayalimdeki pc dünyanın en iyi pc si oldu :)
Hayır tabiki. Slı yapılır sulu soğutma konur, led bir tv'ye bağlanır daha çoook imkan var.
Hep aynı deplasmana cıkıyoruz be abi yahu, bırakın yenilikci olun biraz kasa fan ekran kartı cart curt nedir..Elinize gececek koskoca bi kasa kütlesi...Bakın ultrabook fazlasıyla hepsini karşılayacak düzeye gelebilir bahsettiğiniz hayaller doğrultusunda bu ince yapıya kanalize ederseniz kafanızı şayet.!! Zayet çağ okadar hızlı ilerliyorki cep projeksiyonlar yapıyorlar adamlar biz ise kasa fan anakart diyoruz...Saşılacak bir durum ((:boş boş konuşup durmayın bi *** bildiğiniz yok illa ağzımı bozdurcaksınız seçmece misiniz olum sizSon Düzenleme: Kapalı Hesap (234687) ~ 10 Nisan 2012 23:12
sen işlemciden ve ekran kartından birden fazla aldığın için seninki normalde ama her donanımın kaç adet olduğunu saymazsak benimki dahabilgisayardan anlamadığını biliyordum bir kez daha beni haklı çıkarmış oldun
senin seçtiğin işlemci ev kullanıcıları için ve "INTEL"in 6 çekirdekli bir işlemcisi benim seçtiğim server işlemcisi ve tek başına 8 çekirdekli ht'yi de sayarsak 16 çekirdekli
ayrıca seçtiğin ekran kartı pci-e 3.0 değil 2.1 bile değil sence pci-e 3 performansını verir mi
çift gpu var diye seçmişsin heralde ama yine de hd7970 kartın performansını vermez o
seçtiğin ram 1600 mhz benimki 2400 mhz ayrıca senin kit 32 gb benimki 64 gb
benim seçtiğim ssd'nin iops değerleri seninkinden daha yüksek
ben seçtiğim hiçbir parçayı tek başına bile geçebilecek birşey seçmemişsin ses sistemi monitör falan eklemişsin fiyat yüksek görünsün diye o kadar
ses sistemi ve monitör performansı etkilemez onlar kasa harici şeylerSon Düzenleme: Kapalı Hesap (234687) ~ 11 Nisan 2012 11:42
Benim hayalimdeki pc daha doğrusu alabilecegim bişey hayal ediyorum :D :D
i5 2500k olsun
4gb ddr3 ram olsun
gtx 560 hawk olsun paldır küldür yazdım biraz ama :D ana 1-2 hattıyla böle bişey olsa yeter bana :D:D:D
okinkurt güzel hayal kurdun ama şöyle 2000 tl lik yerine 20000-30000 tllik bi şey istemezmiydin :D
Bedava olursa isterim tabi ama öle bi param olursa 6 bine pc geri kalanı ile iyi bir araba alırdım ben :D
Abi bırakın şu tartışmayı yavv. Joker65 güzel pc toplıyamıyor evet ama kapışıp durmayın :
Herkes her şeyin farkında. :D
Abi bırakın şu tartışmayı yavv. Joker65 güzel pc toplıyamıyor evet ama kapışıp durmayın :aşk olsun benim gayet ünlü bi sözüm vardır;
Herkes her şeyin farkında. :
donanım-yazılım bilgim gayet iyidir güzel pc toplarım AMA PC UZMANI DEĞİLİMDİR.
2.ünlü bi sözüm daha vardır:
HİÇ KİMSE BİRKAÇ KİŞİ DIŞINDA PC UZMANI DEĞİLDİR.BENDE DEĞİLİMDİR AMA SONUÇ YUKARDA YAZDIĞIMDIR.
bu iki sözümü unutma olurmu son_goku abi şu goku da ne demekse :D
aşk olsun benim gayet ünlü bi sözüm vardır;Son Goku Bir anime kahramanı.Seviyeler vardır. YAMYAM abi gibiler 10 puansa ben 5 sen 3-4 anca. Buna emin ol.
donanım-yazılım bilgim gayet iyidir güzel pc toplarım AMA PC UZMANI DEĞİLİMDİR.
2.ünlü bi sözüm daha vardır:
HİÇ KİMSE BİRKAÇ KİŞİ DIŞINDA PC UZMANI DEĞİLDİR.BENDE DEĞİLİMDİR AMA SONUÇ YUKARDA YAZDIĞIMDIR.
bu iki sözümü unutma olurmu son_goku abi şu goku da ne demekse :Bilgi dediğin sadece bit, gb, ghz gibi temel bilgiler değil onlar sadece %5'i.
e YAMYAM 10 puan anladık ama bende 5-7,5 puanım o kadar düşük gösterme :O
Ya abi YAMYAM abi 1 milyon bilgi biliyorsa ben 10bin sen 8 bin :D buna emin olll.
YAMYAM abi 10 ise ben 5 sen 3-4 bile değilsin.
Son zamanlarda kendini geliştirmeye başladın ama YAMYAM'a o kadar yakın değilsin. Adamın ilk önce yaptıklarını yardımlarına bak sonra kendine puan ver.