I'm Jack (by UGR Studios) Türk Yapımı

eDaunTLess
04-11-2012, 14:46   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2012

Mobil uygulamalar dünyasına başarılı bir şekilde giriş yapan UGR Studios, bu başarısının tesadüf olmadığını kanıtlayan müthiş bir proje ile karşımıza çıktı. Son projesinin tanıtımını bugün yapan firma, "I'm Jack" adını verdiği oyununu 1 Kasım tarihi itibari ile Apple Store'da yayınladı. Yayınlanmasının ardından saatler geçmesine rağmen, gözlemlerimiz kadarıyla oyun hemen dikkat çekmiş ve yükselen uygulamalar arasındaki yerini almış. Şu an için tüm iOS işletim sistemli iPhone, iPad ve iPod kullanıcıları oyuna ücretsiz sahip olabilir. Duyumlara göre oyunun Android'e özel sürümü de kısa sürede Google Play'deki yerini alacakmış.

Oyun bir hikâye üzerinden kurgulanmış. Buna göre Jack, bulduğu define haritasının gösterdiği yol ile kötü güçlerin bulunduğu adaya gelir. Taş Kral'ın kalbindeki Diaargo elmasını alması sonucu kötü güçler açığa çıkar ve Jack'in içinde bulunduğu mağarada mistik kötü güç onu kovalamaya başlar. Jack'in yapması gereken bu adadan kaçmaya çalışırken, önüne çıkan engelleri bir bir aşmak.

Macera oyun severlerin tutkuyla bağlanacağı bir oyun olan "I'm Jack", "Mağara, Dağ, Orman ve Geçit" olmak üzere 4 bölümden oluşmuş. Her bir bölümde Jack'in yapması gereken belirli sayıda görevler var. Bu görevler aşamalı bir şekilde oyuncunun önüne geliyor ve her bölümde oyuncunun tamamlaması gereken görev sayısı da artıyor. Toplamda 145 görev oyun severleri bekliyor.

Ayrıca oyuna Jessica ve Sam adlı iki karakter dâhil edilmiş. Kullanıcı bu karakterleri de oyun içinde topladığı altınlar karşılığında mağazadaki ekipmanlar bölümünden satın alabiliyor.

Oyunu indirmek isteyen iOS kullanıcıları aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirler.

http://itunes.apple.com/tr/app/im-jack/id527879444?l=tr&ls=1&mt=8

Oyunun resmi sayfası: http://www.imjackgame.com

Oyunun kapak resmi de aşağıdadır..

Banned
06-11-2012, 02:39   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 23
939 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

Hikaye tam olarak şunu diyor; 

Kral, bütün dünyayı kontrol etmeye can atıyor. Bunu kendi ordusuyla başaramayacağını anlayınca, Diaargo kristalinin tutucusu kötü niyetli İblis ile uyandı. 

Adam'ın üstedeki oğulları ağladı, Cennet kapılarını açtı ve Melekleri dünyaya yolladı. Her bir iblis tek tek taşa döndü ve adayı kapattı. Ve şimdi, kimse onları olamayacakdı. 

Öne çıkan özellikler: 

Arkadaşın dediği gibi 4 tane bölümden oluşuyor. Her bir bölümde farklı objeler ve ve farklı görevler

Sam ve ya Jessica ile oynayabilirsiniz. 

Güçleriniz geliştirebillir ve bonus güçlerinizi de geliştirebilirsiniz.

Oyun iOS ve iPhone için kullanımda ve Ücretsiz. 


Hikayesi bu fena değil. İlgimi çekti ama neden bedava onu anlamadım. Neyse indirin.