Notebook sahibiyim ve i3 den i5e geçiş yapmak istiyorum. 2.30Ghz bana az gelmeye başlamadan şu işi halledeyim diyorum ama i serisinde yeni nesil işlemciler çıktıkça çıkıyor ve nerde bulabileceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz? 2.nesil i5 notebook için bulamadım bi türlü internette. Kısacası 2540m'i nerden bulabilirim?
i3'den i5'e Yardım Edin Lütfen
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (255152) ~ 17 Haziran 2013 15:23
Notebook sahibiyim ve i3 den i5e geçiş yapmak istiyorum. 2.30Ghz bana az gelmeye başlamadan şu işi halledeyim diyorum ama i serisinde yeni nesil işlemciler çıktıkça çıkıyor ve nerde bulabileceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz? 2.nesil i5 notebook için bulamadım bi türlü internette. Kısacası 2540m'i nerden bulabilirim?SSD takdır çok daha başarılı olur, bilgisayara taze kan almış olursun ve artık Yayla'da yaşamaya başlarsın. Laptopl işlemcisi bulmak ve değiştirmek çok akıl işi değil. Değiştirdikten sonrada çok fark etmezsin. SSD ile fark edersin.
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
ssd aklıma geldide kaçlık takıyım ki? gb çoğaldıkça fiyatlar inanılmaz artıyor. Ve 1 tane hdd yeri var DVD romu iptal ettiremem.