Driverlerle ilgili sıkıntı değil clock ayarı veya Donanımsal olarak kaynaklı bir durum. Temiz şekilde doğru olan sürücüleri kurdum ama herşey normal gözüküyor ama oyunda sıkıntı çıkartıyor.
İ7 3. nesıl işlemcim var oyun açmıyor pc .s
- 1
- 2
Driverlerle ilgili sıkıntı değil clock ayarı veya Donanımsal olarak kaynaklı bir durum. Temiz şekilde doğru olan sürücüleri kurdum ama herşey normal gözüküyor ama oyunda sıkıntı çıkartıyor.ekran akrtı performasn tstınde de sorun cıkmıstı, ayrıyetten farklı bır hata kodu daha aldımo ha resmıde bu senden sonra surucuu kaldırıp yuklemedım
http://nvidia.custhelp.com/app/a ... connection%E2%80%9D
http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/hardware/gg487368.aspx
Test ederken Çözünürlüğü en düşüğe ayarla dene.
bu sayfalara daha önce ulastım wın7 ıle ılgılı wın8 ıle ılgılı çözüm bulamadım ve sıstemı tekrar resetledim
:D ekran kartı mdıumda açar onu bılıyorum da,, ekran kartı için soğutucusuz 65 C cok yuksek degıl bence sizin için de öylemi laptop için ?
son olarak ısıdan şüphe etmmeye basladım ama bende sapphıre 7770 o.c. vardı masaustunde 70 C görmüştü takır takır çalsııyordu overclock yapmıstım ona, sızce bu nvıdıa ıcın 65 cok mu yuksek sımdı cıhazı servıse vercınce baslarından sagmak ıcın yuksek ısı demesınler,
Espiri yapmışmış burası stendup gösteri alanımı ? Espiri yapacaksan git başka yerde yap, boşuna burada harcanma...
Senin kullandığın ekran kartı giriş seviyesi değil, orta seviye. Kullandığın modelde Acer Aspire V3-571G olacak internetten araştrdığıma göre. Win8 64bit kurduysan şu aşağıdaki driverı dene, Win7 kurduysan ama boyutları aynı sanırım her bir tanesi hem win7 hemde win8 için uyumlu.
tavsıyeler için teşekkür ederım bunları da kurmayı deneyecegım,
Espiri yapmışmış burası stendup gösteri alanımı ? Espiri yapacaksan git başka yerde yap, boşuna burada harcanma...Kardeş bu driveler ilk yükledıgım drıverlermıs baktım koduna benm laptopda drrıverlerı duruyor bunlarda hata vermıstı ama,Senin kullandığın ekran kartı giriş seviyesi değil, orta seviye. Kullandığın modelde Acer Aspire V3-571G olacak internetten araştrdığıma göre. Win8 64bit kurduysan şu aşağıdaki driverı dene, Win7 kurduysan ama boyutları aynı sanırım her bir tanesi hem win7 hemde win8 için uyumlu.
bu driverleri tekrar yükledim fakat sorunlu,
bugun cıhazı teknık servıse bıraktım ama yazılımsal sorun büyük ihtimal dediler bakalım sonuc ne olacak
arkadaslar tekni kservis yazılımsal diyor ama funmark testını geçemiyor sistem ekran donuyor sonra kendıne gelıyor servıs yetkılsı ıbu programlara guvenmeyın dıyor dedım bende oyunda acmıyor , sizden istedğim lisanslı bir ekran kartı test programı varmıdıri :D
sorunun yazılımsal oldugu soylendı, recovy silindiği için işletım sıstemınde degısıklık yapamıyoruz yaparsak lisans ucretı odemek zorundasınız dendı, servıstekı bırkac tanıdık ıle konusarak servıs yurt dısından cıhazın kendı recovery sının getırtılıp denenecegı dendı,
ısıdan kaynaklanabılecegını mıı demek ıstedınız, fakat aynı laptoptan forumda baskalarındada var crysıs 3 ü adam ful ayarda açmıs ısı 85C de onda sorun yok bende oluyor, bu sogutucu ortalama kac derece fark yaratır, kullandınız mı
- 1
- 2