Arkadaşlar merhaba , sattığım sistemde ,başlıktan da gördüğünüz gibi Oyun sisteminde olması gereken tüm ekipmanlar mevcut.
Her parçasını bizzat kendim topladım , garantisiz ve kutusuz parça yok sayılır.Önemli parçalarının tümünün Faturası ve kutusuda mevcuttur.
Fiyat olarak her parçanın İkinci El piyasasın altında fiyat vermekteyim , bu kalitede , bu fiyatta ve temizlikte sistem toplamanız çok zor.
NOT : ŞİMDİLİK TEK SATIŞ DÜŞÜNMÜYORUM.ANCAK PARÇALARIN ÇOĞUNLUĞUNA TEKLİF GELİRSE , TEK TEK SATMAYI DÜŞÜNEBİLİRİM.
1-) İşlemci : Intel i7 4790K 4GHZ (1.5 Sene Garantili , Kutusu - Faturası ve Hiç kullanılmamış İşlemci Fanıyla birlikte)
2-) Ekran Kartı : Powercolor R9 290 PCS+ (R9'lar arasında En iyisi soğutmaya sahip olanlardandır , Kart'ta Backplate mevcuttur. 6 ay garanti , Kutu - Fatura Mevcut)
3-) Anakart : Msi Z97 Gaming 5 (Kutusu ve içeriğiyle birlikte.1 Seneden fazla garanti , Faturasını bulamadım , Seri No üzerinden işlem yaptırabilirsiniz.)
4-) Ram : 2 Adet 4 GB (Toplamda 8 GB) Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 Soğutuculu Ram. (Kutusu ve Fatura mevcut.Ömür Boyu garantili sanırım.)
5-) SSD : Kingston Hyperx SSD 128 GB (550 MB Okuma ve Yazma) (Kutusu ve Kutu içeriğiyle birlikte.Garantisi Seri Numarası üzerinden ,1 seneden fazla.)
6-) HDD : Samsung 500GB HD502HJ 7200 RPM (Kutu Yada Faturası yok , Bad Sectorsuz)
7-) İşlemci Soğutucu : Corsair H80i Su Soğutma (Kutusu ve kutu içeriğiyle birlikte.Faturasını aldığım arkadaş bulamamıştı , Seri numarası üzerinden 1 Sene civarı garantili)
8-) Power Supply : XIGMATEK 700W 80+ PSU (Fatura mevcut , Garantisi bitti , hiç bir sorunu yok Tüm sistemi sessiz bir şekilde taşıyor.)
9-) Kasa : Dark Evo Gamer Case (Faturası mevcut , Garantisi bitti.Kablo toplama kolaylığı konusunda biraz sıkıntılı.1 Adet ledli ve 1 adet büyük kasa fanı mevcut.)
10-) Monitör : Asus VX238H 23" Full HD 1MS Tepkime Süreli Siyah Renk.Dahili Hoparlörü mevcut.En ufak bir çizik yok , arkasındaki jelatin dahi duruyor.(Kutu Fatura yok , Seri no üzerinden 1 sene kadar garantisi mevcut)
11-) Ses Sistemi : Logitech Z506 5+1.Garanti mevcut değil , Temiz durumda hiç bir sorunu yok.
12-) Kulaklık : Logitech G930 Wireless Gaming Headset.Türkiye fiyatı 500 Tl'nin üzerinde , Amazondan sipariş ettim.Kutusu ve Faturası mevcut.Wireless adaptör'ün jelatini dahi duruyor.Logitech Uluslararası garantili)
13-) Klavye Mouse : Logitech normal bildiğimiz klavye , Mouse : A4 Tech X7 Gaming Mouse.Garantisi bitti)
Sistemle Birlikte Orjinal : GTA V (Online 70+ Level , 10M+ Para) - Skyrim - CS : GO Oyunları hediyemdir.
HER ŞEY DAHİL TOPLAM FİYAT : > 3100 TL <Sadece Kasayı almak isterseniz , FİYAT :> 2600 TL <'dir. Fiyatlar'da daha fazla indirim yapmayacağım , dileyen her parçanın tek tek ikinci el piyasasına bakıp fiyat çıkartabilir.Aynı sistemi daha ucuza bulamayacağınızı garanti ederim.
Alacağı sistemin parçalarını A-'dan Z'ye bilmek isteyenler için Detaylı bir şekilde yazmaya çalıştım.Bana maliyeti çok fazla oldu , Piyasayı istediğiniz gibi araştırabilirsiniz.Bu fiyata aynı sistemi toplamanız mümkün DEĞİL.
Sistemi , artık oyuna vakit ayıramadığım ve Motor almak istediğim için satıyorum.Olurda elinizde 2013 TVS Apache motor varsa , üzerine vereceğim miktarı konuşur anlaşırız :)
SATIŞ İSTANBUL İÇİ OLACAKTIR.Sanalpazar yada farklı siteler üzerinden Taksit yapma imkanım var.İstediğiniz soruyu Özel mesaj ile çekinmeden sorabilirsiniz.
Fotoğraflar :