selam arkadaşlar bugün sahibinden .com üzerindensözde i7 işlemcili laptop aldım laptop bana çok yavaş geldiği için format attım fakat format attıktan sonra işlemci amd olarak göstermeye başladı bilgisi olan varmı nasıl i7 işlemcili laptop amd işlemciye dönüşüyor
i7 işlemcili pc formattan sonra amd ye dönüştü
ilk defa duydum.Sana satarken i7 mi dedi.Sen programlarla hiç bakmadınmı işlemcine.hani i7 diye alsan i3 çıksa neysede amd ne alaka anlamadım.
adam bana satarken i7 dedi pc elime geçerken işlemciye baktım gerçekten i7 yazıyordu ama pc bana yavaş geldiği için format attım formattan sonra özelliklere baktım işlemci amd gösteriyor (formattan önce i7 2,20 ghz+1,30 ghz bu şekildi formattan sonra amd 1,30 ghz yazıyor
bu konuda bir bilgisi olan varmı
gösterir misin şu pc yi bize.
bu programı indir pc nin içinden fotograf çek gönder."prt scn" bas pain e kaydet sonra hızlı resime upload et sonra "direklink yazan yeri kopyala bize fotografı gönder.
http://i.hizliresim.com/xEkAjB.jpg format atmadan önce bu şekildi
http://i.hizliresim.com/x8ALBA.jpg formattan sonra bu şekil
bilgisayar elime geçince baktığım zaman g erçektende i7 2.20 ghz 1,30 ghz yazıyordu formattan sonra amd yazmaya başladı adamlar programlamı i7 gösterdi ne yapmışlar hiç bilmiyorum
Sanırım programlar değiştirilmiş çünkü intel büyük harfle INTEL diye yazılır İNTEL diye degil (bende "Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz" şeklinde yazıyor mesela) Aldığın yerle irtibata geçmeni tavsiye ederim windows deneyimi dizininindeki yazılanları değiştiren programlar var diye biliyorum.
Seni kandırmışlar o makineyi geri ver almazlarsa mahkemeye ver.
O ilk geldiğinde dediğin fotografın ( )
işlemci bölümünü şimdi çekip sen mi yazdın yoksa gerçekten sana o fotograf mı gösterildi?
Niye soruyorum çünkü ilk fotografta oynama var paint, photoshop, vb ile işlemci bölümündeki yazı silinip tekrar yazılmış (gibi geldi bana).
O ilk geldiğinde dediğin fotografın ( )banada öyle göründü fakat yazı orjinale benziyor.
işlemci bölümünü şimdi çekip sen mi yazdın yoksa gerçekten sana o fotograf mı gösterildi?Niye soruyorum çünkü ilk fotografta oynama var paint, photoshop, vb ile işlemci bölümündeki yazı silinip tekrar yazılmış (gibi geldi bana).
selam arkadaşlar bugün sahibinden .com üzerindensözde i7 işlemcili laptop aldım laptop bana çok yavaş geldiği için format attım fakat format attıktan sonra işlemci amd olarak göstermeye başladı bilgisi olan varmı nasıl i7 işlemcili laptop amd işlemciye dönüşüKandırmışlar i7 işlemci değil orda yazan değiştirme yapmışlar sahtekarlık hemen git geri ver.
photoshoptan bile anlamayan birisi işlemcinin adını silip i7 yazmış.
yazıların eğimi, rengi, büyüklüğü vs. gösteriyorki yüzde yüzbir ihtimal seni oyuna getirmişler.
benim merak ettiğim formattan sonra o resmi nereden buldun??
bugün almışsın yani sahibinden com da ilan hala duruyordur. link ver de birde biz bakalım. sahtekarlık mı var yoksa karalama mı.
photoshoptan bile anlamayan birisi işlemcinin adını silip i7 yazmış.Benim tahminim formattan önceki hâli bize göstermek için işlemci bölümünü şimdi kendisi değiştirdi ama"İNTEL" değil "Intel" yazılmış olmalıydı yâni aldığında böyleyse oradaki yazılar ile oynanmış.
yazıların eğimi, rengi, büyüklüğü vs. gösteriyorki yüzde yüzbir ihtimal seni oyuna getirmişler.
benim merak ettiğim formattan sonra o resmi nereden buldun??
doğru aynı resim karesinde oynanmış. bize göstermek için kendisi yapmış.
şöyle bir oyuna gelmiş olabilir. tabii sahibinden com daki ilanı okuduktan sonra yeniden düşünmek lazım.
valla mahkemeye zaten verdim iadede ettim ya yaparı yollayın dedim yada düzgün bir laptop yollayın dedim yollamazlarsa devlet gerekeni yapar inş artık
yazıyı ben yazdım ilk başta pcyi açınca o şekilde gördüm formattan sonra amdye dönüştü yazıyı yazmamın nedene daha iyi anlamamnız için
yazıyı ben oraya yazdım daha iyi anlatabilmek için çünkü pc yi ilk açtığım zaman kontrol ederken o şekil iy 2,20 ghz 1,30 ghz yazıyordum formattan sonra amd e 300 işlemciye dönüştü
benim anlamadığım amd bir işlemcili bilgisayarı nasıl i7 işlemcili gösterebiliyorlar