iCare Data Recovery 3.8 [02.07.2010]

CHIP Online
02-07-2010, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 7 uyumlu iCare Data Recovery yazılımı formatı geri alır,  silinen dosyaları   geri getirir ve kullanıcılara kaybettikleri verileri  geri almakta   yardımcı olur.Formatlı bir sabit disk, harici bir disk,  SD bellek kartları, Flash   bellekler... Hepsinden veri  kurtarabilirsiniz. Okunmayan   partisyonlardan, silinmiş, erişilmeyen  bölümlerden ve hasar görmüş MBR   olduğunda dahi veri kurtarabilirsiniz.  Acil durumlarda elinizin altında   olmasını isteyeceğiniz bir yazılım. Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum.

Windows 7 uyumlu iCare Data Recovery yazılımı formatı geri alır,  silinen dosyaları   geri getirir ve kullanıcılara kaybettikleri verileri  geri almakta   yardımcı olur.Formatlı bir sabit disk, harici bir disk,  SD bellek kartları, Flash   bellekler... Hepsinden veri  kurtarabilirsiniz. Okunmayan   partisyonlardan, silinmiş, erişilmeyen  bölümlerden ve hasar görmüş MBR   olduğunda dahi veri kurtarabilirsiniz.  Acil durumlarda elinizin altında   olmasını isteyeceğiniz bir yazılım. Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için: CHIP Online Forum.Özellikleri:\Partition Recovery\ ile silinmiş disk bölümlerini;
\Deleted File Recovery\ ile silinmiş dosyaları, erişilmeyen disk    bölümlerindeki dosyaları, RAW dosyalar, hasarlı boot sektörler ve bozuk    MBR durumlarında kurarır;
\Deep Scan Recovery\ ile derin tarama yapar ve kayıp dosyaları    bulur;
\Format Recovery\ ile formatlı sabit disklerden, harici disklerden,    flash belleklerden, bellek kartlarından ve benzeri depolama    aygıtlarından veri kurtarır...


Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: iCare Data Recovery 3.8

realraven
02-07-2010, 18:40   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2010

Programınız SupersatForum sitesinde yayınlanmakta. Yayınlayan arkadaş sanki kendi emek vermiş gibi bahsetmiş CHIP Online dan alıntı yaptığını belirtmemiş. Sitede görünce hemen CHIP sitesini kontrol ettim ve gördüm ki programın orjinali burada! Kendisine CHIP den alıntı yaptığını belirtseydin bari diye mesaj yazdım. Mesajımı silip yerine uslubuna dikkat et diye yazmışlar. bende tekrar cvp yazdım. teşekkür etmedim emeğe saygı duymadım v.s bahanesiyle forumdan 10 gün süreyle uzaklaştırıldım yani banlandım. Elinizden ne geliyorsa yapmanızı rica ediyorum. Hırsızlığın saygısı olmaz, olamaz!

Bilgilerinize
Saygılarımla

çağdaşefe
02-07-2010, 23:49   |  #3  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
68 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

  selam,
      Gecenin Yargıcı arkadaşım nasılsın? bu güzel programın türkçe anlatımı varmı elinizde ya da siz türkçeleştirebilirmisiniz ? güzel bir program ama türkçe değil bişey yapamadık....yardımlarınızı esirgemezsiniz umarım..teşekkürler..

realraven
03-07-2010, 07:52   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2010
Alıntı: Geçenin_Yargıcı  
Realraven.
Sorununuz merakımı çekti  ilgili siteyi vedediğiniz konuyu inçeledim site programı başka yerden aldığını söylüyor fakat nerden alındığını acıkca beyan etmiyor sanki programın telif hakkı kendilerindeymiş gibi gizlilik içindeler.
 sitedeki site adminlerinin davranışı cok sert  üyelere asker gibi muamele ediliyor hissi verdi
yani site biraz sert kurallar içinde.
Benim  görüşüm sitenin kuralları hakkında  bir şey söyleyemeyeçeğim valla ya onların koyduğu kurallara göre yorum yazıp hareket edilecek yada siteye elveda denilecek kontrol onların elinde yapılacak birşey yok.
Sizinde yazınızı okudum biraz siteye serzeniş yaptığınızı gördüm yazınız direk admimlere yönelik
bence gerek yok baksana size verilen cevap sen biraz istirat et diyor onunkide yanlış  ya siteyi terk edeçeksin yada sabredeçeksin . yapacak birşeyin  yok dümen onların elinde
İyi günler.
İlginiz için teşekkür ederim. Chip online dan çok program indirip kurdum fakat forum bölümünde üyeliğim yoktu dün bu konu sayesinde olmuş oldu. Foruma savunma yazdım duyarlı arkadaşlar var ki banı kaldırmışlar. Teşekkür ederim.

Saygılarımla
Realraven