İÇERİĞİ SİLİNEN VERİ TABANINI KURTARMA

HPQ-User
22-10-2010, 10:40   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

konyabilgiişlem sormuş:
access veritabanının içeriği silindi, 6 mb tan 4 kb boyutuna indi ve dosyayı açmaya çalıştığımda "tanımlanamayan veritabanı" gibi hata veriyor.
bu dosyanın değiştirilmeden önceki halini kurtarabiliriz

konyada resmi kurumun kullandığı evrak kayıt programının veri tabanıdır.programsal hata yoktur.
acil cevap verirseniz sevinirim

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
WIN XP SP2 PENTIUM DUAL CORE 1.2 GHZ 1.87 GB RAM 250 GB HARDDISC

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1)

BoOgEyMa
22-10-2010, 11:50   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj

Eğer  Düzenli Olarak Yedekleme Yapmıyor İseniz Sanırım Bu Mümkün Olnayacaktır.Dosya Silinmiş Olsa Bir Çok Yöntemle Denenebilirdi.Recovery Programları Sistem Geri Yükleme Gibi Fakat Bahsettiğiniz Veri Kaybı ve Kullanıcı Taraflı Silinmiş Bir Veri Kaybı İse Yedeğiniz Bulunuyor Olması Gerekiyor. Resmi Bir Kurumun Dediğinize Göre Eğer Resmi Bir Kurum Bilgisayarında İse O Bilgisayarın Bağlı Oldugu Serverdan Geri Yükleme Yapabilirsiniz...Yedeklemeler ve Geri Yüklemeler Hakkında da Size Yardımcı Olacagını DüşünüyorumBuraya Göz Atın

srdar
22-10-2010, 15:42   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Selamlar önce şunu belirteyim doğru yeremi yazıyorum emin değilim yeni konu bulamadım.
Sorunum:
Bilgisayarımdaki resimler D sürücüsünde duruyordu uzun zamandır yani 1-2 aydır açmamıştım dün açmaya çalıştığımda klasöre giriyorum resimler küçük resim olarak gözüküyor üzerine tıkladığımda "önzileme yok" uyarısı geliyor.
İnternette bir sürü resim programı ile denedim irfanwiev den picassa ya adını hatırlamadığım 3-5 daha programla resim düzenleme photoshop gibilerle de denedim yinede olmadı şimdi easy recovery yi deniyorum olurmu olmaz mı çok ta emin değilim ama resimlerin manevi değeri büyük bu yüzden bu konuda ne yapabilirim nasıl kurtarabilirim yardımlarınızı bekliyorum.