İddia Ediyoruz; Bu İnternet Hızını Hiç Duymadınız!

Feyk
23-10-2010, 01:49   |  #51  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,269 mesaj
Alıntı: Mr today and  
Muhahaha esprimi yapmaya çalıştınız acaba??
Tammdır ben başka bişiy anladım o yüzden dedim

Atilla cığım sen benim ne demek istediğimi anlamadın galiba bak 2 cümleyle anlatayım
İnsanlar zannediyorki bu ülkedeki sorunlar sadece bu ülkede var başka hiç bir ülkede yok bu yüzden başlıyorlar hemen klasik cümleyi söylemeye BURASI TÜRKİYE NORMAL 
Anladınmı şimdi anlamadıysan iyi oku bu mesajımıı

Son Düzenleme: Feyk ~ 23 Ekim 2010 01:58
Kapalı Hesap (172709)
23-10-2010, 02:19   |  #52  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Alıntı: feyk  
Muhahaha esprimi yapmaya çalıştınız acaba??
Tammdır ben başka bişiy anladım o yüzden dedim

Atilla cığım sen benim ne demek istediğimi anlamadın galiba bak 2 cümleyle anlatayım
İnsanlar zannediyorki bu ülkedeki sorunlar sadece bu ülkede var başka hiç bir ülkede yok bu yüzden başlıyorlar hemen klasik cümleyi söylemeye BURASI TÜRKİYE NORMAL 
Anladınmı şimdi anlamadıysan iyi oku bu mesajımıı

hayir konula alakasiz bende yazayim dedim
iyice bakin ne yazmisim.

Atilla Sarıtaş
23-10-2010, 02:22   |  #53  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Konuyu yine sağa sola saptırıyorsun. Konumuz internet !

Kaç ülkede yaşadın ya da bulundun ?
Benim yurtdışına gidip ve orda haftalarca kalan arkadaşlarım var internet konusunda Türkiyedekinin tam aksi durum olduğunu söylüyor ? 

Ben internet dışında başka bişeyden bahsetmedim yani beni ilgilendirmiyor. 

Kapalı Hesap (172709)
23-10-2010, 02:27   |  #54  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 48
2,757 mesaj
Alıntı: Atilla Sarıtaş  
Konuyu yine sağa sola saptırıyorsun. Konumuz internet !

Kaç ülkede yaşadın ya da bulundun ?
Benim yurtdışına gidip ve orda haftalarca kalan arkadaşlarım var internet konusunda Türkiyedekinin tam aksi durum olduğunu söylüyor ? 

Ben internet dışında başka bişeyden bahsetmedim yani beni ilgilendirmiyor. 

aynen katiliyorum benimde disarida es dost var onlara sordugum zaman aynen
cevap.

hamann7725
23-10-2010, 03:42   |  #55  
hamann7725 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,837 mesaj
Alıntı: feyk  
muha harddis 1mps yi zor yetişiyo benimki
1000 mbps saniyede 125 mb eder.hdd yetişir o hızada ama hdd internet verisiyle ilgilenirken diğer işler aksar Kahkaha

mcafee23 ayrılmıştır
23-10-2010, 04:03   |  #56  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

Tam olarak takip etmiyorum ama sata 600mbps var da 1000 mbps sanırım daha çıkmadı...

Erşah
23-10-2010, 07:31   |  #57  
Erşah avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
2,183 mesaj
Alıntı: Atilla Sarıtaş  
Berkcan burda Türkiye'de internetin yavaş ve sorunlu olduğundan yakınmış.
ISS'ler sorunun alt yapıların o hızı desteklemediğini kabul ediyorlar ve "şuanki hızı desteklemeyen hız bahsi geçen hızı nasıl desteklesin ?" diyor. Haklı.

Sadece Internet sıkıntısından yakından Berkcan'a tamamen alakasız bi cevap olarak ülkeyi genel olarak kötülenmiş olarak anlıyorsun. Ama işin aslı öyle değil. 

Senin son yazdığına karşılık cevabım bu oluyor.
Yazdığımın anlamı ; "Ülkemizi kötülemekten ne anlıyorsunuz anlamıyorum ya laflara bak" demişsin bende sorunun Türkiye'deki İnternet hizmetinde olduğu başka bi ülkeden konuşulmadığını bahsediyorum. Dolayısıyla Berkcan'ın dediklerini destekledim.

Sen burda abuk sabuk yerlere çekmişsin konuyu. Mesele Türkiye'nin sadece internet sorunundan açılmışken sen konuyu derelerden tepelerden getirip ülkenin genel sorunlarını lanse etmişsin.
İnkar eden yok ama konunun yeri burası değil. Ayrıca konuyla uzaktan yakından alakası yok.

Dananın kuyruğu burda koptu zaten.
"hani yoktu adsl den başka laf atılan konu nooldu??" yazmışsın ve saçmalamışsın.
Berkcan sadece ülkedeni İnternetden sıkıntılı olmasına rağmen sen kendi kendine gelin güvey olup ülkenin genel sorunlarını yazmışsın ve üste çıkmaya çalışmışsın. 
Yukarda yazdığım gibi "İnkar eden yok ama konunun yeri burası değil. Ayrıca konuyla uzaktan yakından alakası yok."

Yine konuyla alakası olmayan biyerlere çekmişsin konuyu.
Günübirlik haberlerde yansıtılan cümleleri tartışmanın yeri burası değil.

---

Kolay gelsin. 

Aga tamam ben yaptım. Kahkaha Konu nerden nereye geldi.Hadi konumuza dönelim.Masum
Burası Türkiye ve burada 1000 mbps interneti görmeye değil bizim ömrümüz torunlarımıın torunlarının torunlarıın ömürleri bile yetmez.

Feyk
23-10-2010, 13:04   |  #58  
Yıllanmış Üye
1,269 mesaj

Tamam daha tartışmaya gerek yok anlamak istemiyorsunuz bu konuya cevap vermiycem artık biişey yazmayın kapatalım

Atilla Sarıtaş
23-10-2010, 13:23   |  #59  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Yukarda net olarak açıkladım anlamak isteyen zaten anlar.

Batuhan Karsan 26
23-10-2010, 14:17   |  #60  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj

125 MB saniyede ? Ben 400 KB yi gördüğümde sevinç kafamı duvara çarptım be.Googleee çabuk Türkiye'ye Fiber Getir :(

KafanaGöre
23-10-2010, 15:42   |  #61  
Yeni Üye
20 mesaj

Aynen, ,insan kıskanıyor.
Gerçekten deli bir hız :|
Bizde sürünelim TR'de
8 mbps TAMAM anladık ...
Ama verim yok (:

mumi35
24-10-2010, 20:06   |  #62  
Taze Üye
2 mesaj

o kadar da degil bu arada uzun zamandır görüşmedik :DD

oNuRx
25-10-2010, 22:28   |  #63  
Üye
77 mesaj

Önce Hard disk geliştirmeleri gerekecek o zman :D

Batuhan Karsan 26
29-10-2010, 12:27   |  #64  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj

Ya DOĞRULUĞUNU bilemem ama GOOGLE Türkiye'ye 1 Gbps İnternet getiricekmiş 2011 sonlarında

Turkishfs
30-10-2010, 02:39   |  #65  
Turkishfs avatarı
Yıllanmış Üye
227 mesaj

Arkadaşlar konu gereğinden fazla uzamış ancak son sözü ben söylemek istedim

Bahsedilen farklı konuları hesaba katmadan sadece internet sıkıntısı adına konuşuyorum

Ülkemiz her vatan evladının bildiği gibi Dünya da bir vaha
her imkana sahip, herşeyin en iyisini, en güzelini hakeden bir ülke. Hepimizde bu güzel yurdu en iyi halinde görmek isteriz

Hayal edin en hızlı internet, en güçlü ordu, en iyi diplomasi, en iyi demokrasi, en iyi milliyetçilik, en dürüst, adaletli, onu kuran Atalarımıza laik cumhuriyet,  tarihi değer ile kişilere saygı, en büyük ekonomi ve teknoloji bir gün hepsinin hakeden ülkemizde olduğunu hayal edin hadi... ne güzel olur değilmi...

Fakat malesef hayalleri gerçekleştirmenin en hızlı ve kesin yolu bir an önce uyanmaktır

uyuyan herşeyi çarpıklığı ile kabul eden zihniyet ile, sadece hayal aleminde amaçsızca eleştiren zihniyet arasında hiçbir fark olmadığı gibi üzgünüm ancak ikisininde bize yararı yoktur (kimse üzerine alınmasın yorum yazan herkesin iyi niyetli olduğundan eminim ortaya bir söylemdir)

1000 mbps çok abartılı ve sadece local olarak ulaşılmış hız değeri olabilir internet hız verileri Dünya ortalaması ele alındığında 4 mbps avrupa ortalaması ele alındığında 9 mbps türkiye ortalaması ise 4 mbps civarıdır

ben sahsım adına 1000 mbps yi Türkiyenin değil dünyada bir ülkenin yakın zamanda ulusal olarak ulaşabileceği bir değer olarak görmüyor (internet kullanıcı sayısının artması veri hızı ortalamasını düşürür) ancak avrupa ortalaması olan 9mbps ve üstünün en düşük değer olarak Türk telekom tarafından da verilmesi gerektiğini bu konunun ülkemizde oldukça kötü bir zihniyetle hizmet değil sade kar amaclı yürütüldüğünü düşünüyorum  saygılarımla

Dünya geneli ortalama veriler kaynak
http://www.speedtest.net/global.php#0

Son Düzenleme: Turkishfs ~ 30 Ekim 2010 02:48