iki işletim sistemi kurduğum zaman sistemin bir tanesi ide de ikincisi sata da bilgisayar nasıl açılır veya işletim sistemlerini büyük olan hard diske mi kurmalıyım ide olan harddiskim 40 gb sata olan ise 250 gb yardım ederseniz sevinirim
ide ve sata yı destekleyen anakartta
2hdd de işletim sistemi kuruluysa açılşda hangisiyle başlatmak istiyorsunuz seçeneği gelicekdir.Sen en iisi 40 lığa işletim sistemini 250 liğede gerekli dosyalarını weya belgelerini koy daha rahat edersin.
benim fikrim 40 gb göre 250 gb daha hızlıdır bende 250 gb ta kur derim illa iki işletim sistemin var ise 250 yi bölümlendir öyle kur bence 40 gb diske de verilerini atarsın ki daha hızlı bir sistemin olur
karar sizin
bilgisayarı açarken sık sık sorun oluyor sistem hard diski bulamıyor kasayo acıp sata nın kablosunu anakarttan söküp takınca geri buluyor ne yapsam acaba anakart ide ve sata yı destekliyor işletim sistemi sata da hızlı olur diye oraya kurdum şimdilik ide nin kablolarını söktüm acaba diyorum ide yemi işletim sistemi kursam yine aynı sorunu yaşarmıyım anakart biostar
Yerinde olsam 40 lığı çıkarır bir kenara koyarım 250 gb lık hdd ye sistem kurar güzelce kullanırım.40 lıklada kullanırsın ama arası hatalar verebiliyor stabil çalışmıyor 40 gb dediğin nedirki bence çıkar gitsin tek hdd kullan.