IDM kullanırken internet hızım düştü.

last_samurai
07-07-2009, 20:20   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj

İndirme yöneticisi olarak internet download manager kullanıyorum.Önceden bir yandan download yaparken diğer yandan çok sayıda grafik içeren internet sitelerinde gezinebiliyordum.Bilgisayaraformat attıktan sonra internet download manager son sürat downloadadevam ederken artık internette google a bile giremiyorum. IDM yi kapattığımda hızlı bir şekilde sayfaları açabiliyorum.Ayarlarda herhangi bir değişiklik yapmak mı gerekiyor acaba ?

Download ve internette gezinmeyi aynı anda tekrar sorunsuz yapabilmemyapabilmem için çözüm önerilerinizi ve fikirlerinizibekliyorum.Teşekkürler.

man on the moon
07-07-2009, 20:27   |  #2  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

bağlantı ayarlarını kontrol et. maximum sunucu bağlantı sayısı ve download hızını ayarla.
bununla birlikte cfosspeed kullanabilirsin.

last_samurai
07-07-2009, 20:46   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Alıntı: e-eyup  
bağlantı ayarlarını kontrol et. maximum sunucu bağlantı sayısı ve download hızını ayarla.
bununla birlikte cfosspeed kullanabilirsin.
Cfosspeed programı gerçekten gözle görülür bir hız düzenlemesi yapıyor mu acaba.Bu program bildiğim kadarıyla upload ve download arasındaki gidiş gelişlerdeki hız kaybını önleyip dengeli bir internet erişimi sağloyor.Sanırım programı kullanıyorsun,gözlemlerini söyleyebilirsen programı kurmayı düşünüyorum.

man on the moon
07-07-2009, 21:37   |  #4  
man on the moon avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,151 mesaj

hayır kullanmıyorum. programı sadece yoğun bir şekilde torrent ile indirme yaptığım zamanlarda kullanıyorum.