Arkadaşlar ben idman(internet download manager) programını çok önceden yüklemiştim.Ama size bir sorum olcak ben 1 gb dosyayı 300-400 kb-sn ile indirirken 300mb dosyayı 50-80 kb-sn de indiriyor buna bi açıklık getirirseniz sevinirim ayarlanmasımı gerekiyo anlamadım.Ayrıca bazıları 1000 kb-sn indiriyo o nasıl oluyo
benim internet hızım 10 mbit sizce iyimi lütfen bi el atın
İdman Hakkında...
İndirme hızını en çok etkileyen şey dosyanın hangi sunucularda depolandığıdır. Örneğin Microsoft un sitesinden bir işletim sistemi indirirken, internet paketin ne ise ona çok çok yakın bir hızda indirme yaparsın.
Ama ne olduğu belli olmayan bir siteden indirme yapmaya kalkarsan sunucu Amerika veya Kanada gibi çok uzak ülkelerdedir. İndirme hızın ise oldukça düşük olur.
Bu yüzden indirme yaparken tanınmış, mümkünse Türkiye den yayın yapan siteleri tercih et.
önereceğin siteler varmı ama şimdi hepten yavaşladı 1 gb dosyada 10 kb-sn ile iniyo 200mb dosyada 10kb-sn ile iniyo hiç anlammadım yaa nolmuş idmana benim net hızım 10 mbit bence iyide bi yardım edin ben hiç bişey anlamadım ya
İdman ı kaldırıp bir de öyle dene. Başka bir tarayıcı ile de deneyebilirsin. Bilgisayarına virüs taraması yap. Kabloları, modem ve bağlantıları kontrol et. Son çare olarak aklıma internet optimize ediciler geliyor. Sonuç hala aynı ise abone olduğun internet sağlayıcısının Müşteri Hizmetleri ni ara ve hızının düşük olduğunu belirt.
Arkadaşlar ben film indiriyorum süperonline kullanıcısıyım 10 mbit net var bütün sitelerden bütün sunuculardan indiriyorum bide şöyle bişey geldi aklıma şimdi benim internet limitsiz ama belki çok fazla indirme yaptıysan hani 5 katımı 10 katı mı ne düşürüyolarya o geldi aklıma toplamda 9 gb bişey indirdim haa sizin o internet optimize edici ne oluyo acaba açıklarmısınız bu arada benimle ilgilendiğiniz için tşkler
Auslogics Boost Speed adlı programı internetten indir. Google da aratıp Crack lı sürümünü bulabilirsin. Kendim kullanıyorum. Programın internet hızlandırma aracı var. Otomatik seçeneğini seçip kullan.
Sorun devam ederse Müşteri Hizmetlerinden başka çözüm kalmaz.
şu Auslogics Boost Speed programını indirdim 15 sorunumu çözdü 15 gün sonra bitecek dedi bu nasıl halledilir yardım edin lütfen netim çok yavaş pc çok yavaş