tabiki Firefox 3
İE 7 mi,Firefox 3 mü?
- 1
- 2
bence ie7 pro ;)
firefox ekranda dalgalandırma tutukluk yaptı bende...anlamadım..kaldırdım...
Crazy_SakaryaLiie6 dan daha ii olduğu kesin..arayüzü ulaşım kolaylığı ve iç içe açılan penceler.firefox bunu daha önceden yapmıştı ama ie7 daha yeni başladı bu aktiviteye...ama ben firefox diorum..hem güvenlik açısından hemde hız açısından..çünkü explorerda yoğunluk daha fazla ve bu yüzden çok zor durumlarla karşılaşabiliyor microsoft.yinede buna rağmen bütün güvenlik mekanizmaları tam..ama bilmediğimiz bi açık olabilir bunu microsoftta gözden kaçırabilir..yha gözden kaçırmayan birileri olursa..işte o yüsden firefox..Peki firefox ta hiç açık yok mu?Onlarda gözden kaçmıyacak mı?
ılk ıe 7 cıktıgında çok sevmıştım vede cok kullanışlıydı ta ki sorunlar cıkana kadar...şimdilerde ise FF3 dıyorum...
Arkadaşlar mozillada küçük de olsa bir sorun yakaladım.chıp onlıne sayfasında yorumların yanında yukarı ok var (sayfanın en üstüne git)diye mozillada çalişmıyor bu özellik ama IE de çalişıyor..
Bana göre hız olarak Firefox 3, güvelik olarak IE7...
onlineTRArkadaşlar mozillada küçük de olsa bir sorun yakaladım.chıp onlıne sayfasında yorumların yanında yukarı ok var (sayfanın en üstüne git)diye mozillada çalişmıyor bu özellik ama IE de çalişıyor..Ne zamandır bende farkındayım Cözüm bulamadım. Bana göre Kesinlikle F İ R E F O X - 3
Bence firefox2.
firefox3 de adres çubuğunda sık kullanılanlarda ekli olan adresler silinmiyor ve eski versiyon temaları kuramıyorum. Bunu kurmak için bi eklenti var ama oda işe yaramıyor. Uğraşamam daha..
Kesinlikle Firefox 3.Chipte İE7 ile dolaşırken cpu kullanımı %68 lere çıkıyor.
Firefox ta ise en fazla %11
- 1
- 2