IE 8 Beta yükledim. Ancak fiç memnun kalmadım. Tekrar IE 7 yükleyemiyorum.
IE 8
keşke yüklemeseydin İE7 yi mahvediyor.nihahi sürüm çıkıncaya kadar kimse kullanmasın.
Sağol Kardeş. Oldu birkere. Aslında proğramcı bunları biliyordum ama gene de kullanıma açıyordur.
İE8 i kaldırmak için program ekle kaldırdan yüklü güncelleştirmeler seçeneğine gelip orada gördüğünüz İE8 güncelleştirmesini seçip kaldırı tklayın. İE8 kalkacak ve İE7 kurulacaktır. Sizin ektradan İE7 kurmanıza gerek yok.
Sayın khramn, program ekle kaldırda ie8 beta 1 programında kaldır seçeneği gelmiyor. Diğer seçenekler de programı kaldırmıyor.
Akadaşım program ekle kaldıra girdikten sonra xp ise yüklü güncelleştirmeleri göster seçeneğini seçerek, vista ise yüklü güncelleştirmeler seçeneğine geçerek oradan kaldıracaksınız. İE8 program olarak değil güncelleme olarak kurulmakta ve bu nedenlede güncelleştirmeler arasında yer almakta
Sayın khramn,seçenekler şu an karşımda, Makinada XP yüklü.Seçeneklerde Yüklü güncelleştirme değil kurulu program olarak geliyor.Güncelemelerde sadece IE7 güncelleştirmeler var.Sadece destek bilgisi ve kullanma seçenekleri geliyor.
Lütfen dikkatlice ve iyice araştırın arkadaşım.Hem xp den hem de vistada İE8 zi defalaca kurup kaldırdım. Belki isim olrak değilde kod numarası ile geçiyordur.Tüm güncelleştrmeleri tek tek seçip özelliklerinme bakın.
Gardaş,galiba hata bende.Tamamını taradığım halde göremedim. Daha önce regedit'ten kaldırmaya çalıştım.yine de olmamıştır. tam sürüm çıkana kadar katlanacağız herhalde.Gene de çok teşekkür ederim.
ayarları bozmuş olabilirsiniz tekrar kuduktan sonra kaldırmayı deneyin
ie8 zaten programcılar için deniliyordu. ben de pek beğenmedim doğrusu. ie7 kurun ve üzerine de ie7pro 2.3 kurun. değmeyin keyfinize. gayet güzel.
sistem geri yüklemeyi dene işe yarayabilir
Ccleaner adlı programı googledan tarat ,bu program rahatca kaldırabilrsin eger program ekle/kaldırda gözükmüorsa,gerci mozilla firefox a gecmenı tavsiye ederim