IE 9 siteleri göstermiyor

mcafee23 ayrılmıştır
13-10-2010, 00:12   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

Hiçbir beta uygulamayı test etme huyu olmayan ben merak ettim ve IE9'u indirip kurdum.
Yeni tarayıcı siteleri açıyor hatta görmeden rasgele denk getirerek linkleri tıklıyorum sayfalar değişiyor yükleniyor.Ancak ekrana görüntü gelmiyor.
Bu nedir sebebini bilen varmı?
Sadece merak ettiğim için soruyorum yoksa sildim gitti bile.Beta uygulamaları denemediğim için kendimi bu yüzden eksik hissetmiyorum.Bugüne kadar herşeyin betasında kimsenin yaşamadığı problemleri yaşadım.Çok şanslıyım bu konuda

İşte ekran görüntüsünde msn.com'a bağlıyım linklerin üzerine gelince sol altta linkler de görüntüleniyor ama görüntü yok

vmesut
13-10-2010, 01:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
264 mesaj

ben denemiştim msn.com da ve dailymotion da bi sorun yoktu ancak facebook videolarını ve diğer flash videoları izleyemedim. Sonra adobe den ilgili flash player eklentisini indirdim (o eklenti de betaymış) her neyse fazla uzatmayayım flash video performansından memnun kalmadığım için kaldırdım.

alexkidd
13-10-2010, 03:09   |  #3  
alexkidd avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
361 mesaj

ilginç ben gayet sağlıklı kullanıyorum, sonuçta beta yarın bende de yapabilir belli olmaz

Kapalı Hesap (154227)
15-10-2010, 12:55   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
251 mesaj
Alıntı: mcafee23  
Hiçbir beta uygulamayı test etme huyu olmayan ben merak ettim ve IE9'u indirip kurdum.
Yeni tarayıcı siteleri açıyor hatta görmeden rasgele denk getirerek linkleri tıklıyorum sayfalar değişiyor yükleniyor.Ancak ekrana görüntü gelmiyor.
Bu nedir sebebini bilen varmı?
Sadece merak ettiğim için soruyorum yoksa sildim gitti bile.Beta uygulamaları denemediğim için kendimi bu yüzden eksik hissetmiyorum.Bugüne kadar herşeyin betasında kimsenin yaşamadığı problemleri yaşadım.Çok şanslıyım bu konuda

İşte ekran görüntüsünde msn.com'a bağlıyım linklerin üzerine gelince sol altta linkler de görüntüleniyor ama görüntü yok

Buna benzer benim de dün akşam başıma geldi, chıp onlıne sitesi sadece üst tarafı gözüküyordu gerisi kalan kısmın rengi gri  idiDelio düzeldiğinde bu sefer msn sayfaları bozuktu. Kısaca nedenini bilemedim bende ama IE 8 geri döndüm ve şu an sorun yok ama IE 9 da alışmıştım. Sebebini bilen varsa yazsın lütfen

mcafee23 ayrılmıştır
15-10-2010, 12:59   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
3,717 mesaj

o dün akşamki internet yavaşlığından oldu ve hemen hemen herkeste vardı.
IE 8 'le de dün akşam chip online açılmıyordu.gece 12'den sonra düzeldi

mcafee23 ayrılmıştır
14-12-2010, 21:04   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
3,717 mesaj

Sorun çözüldü sanırım ekran kartından dolayı sorun vardı.Ayarlardan gelişmiş sekmesinden gpu ile görüntüleme yerine yazılım ile görüntüleme seçeneğini aktifleştirdim.
sorun sis mirage 3+ ekran kartından kaynaklanıyor

ahmetkürkçü'ye teşekkür ediyorum

mcafee23 ayrılmıştır
14-12-2010, 21:08   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
3,717 mesaj

birgün ekran kartım internet sitelerini görüntüleyemeyeceği ,msn'i düzgün gösteremeyeceği hiç aklıma gelmezdi.
msn 2011'de yamuk yumuk kaymış gibi görünüyor

ama bence microsoft biraz sapıttı bir önceki versiyonları çalışıyor.
yeni çıkan işletim sistemi windows 8 artık hiç çalışmaz desenize....

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 14 Aralık 2010 21:10