http://secunia.com/advisories/20825/ (Açık hakkında bilgi)
(tarayıcınızı test etmek için tıklayın)
Etkilenmemek için, ActiveX desteğini kapatın ve Windows dosya paylaşımı trafiğini filtreleyin
http://secunia.com/advisories/20825/ (Açık hakkında bilgi)
(tarayıcınızı test etmek için tıklayın)
Etkilenmemek için, ActiveX desteğini kapatın ve Windows dosya paylaşımı trafiğini filtreleyin
Kardeşim nedir bu İE böle ya. Delik deşik :) Mozilla ya geçtim rahat ettim. Gerçi onda da vardır bişeler mutlaka...
var tabii ki ;)
Şunu kabul etmek lazım ki: Bir ürün ne kadar yaygınsa, saldırılar veya açık aramalar o kadar çok olacaktır. Keza dünyanın 85%'i Mozilla kullansaydı, "Delik Deşik" sözünü orda da kullanacaktık, bundan emin olabilirsiniz. 7 ayda 9 "ayrı" sürüm çıkarmasından anlamak gerekli.
Selçuk İslamoğluvar tabii ki ;)Bu görüşe tamamen katılıyorum.İnanın bence şu an en güvenli tarayıcı olmayolunda ilerleyen bir tarayıcı var o da Explorer.Neden mi ?Çünkü doğabilecek tüm açıkar popüler olduğu için biliniyor ve kapatılıyor...Şunu kabul etmek lazım ki: Bir ürün ne kadar yaygınsa, saldırılar veya açık aramalar o kadar çok olacaktır. Keza dünyanın 85%'i Mozilla kullansaydı, "Delik Deşik" sözünü orda da kullanacaktık, bundan emin olabilirsiniz. 7 ayda 9 "ayrı" sürüm çıkarmasından anlamak gerekli.
Bu arada sözüm ona güvenli Linux u herkes kullansaydı onu da görürdük...Meyve veren ağaç taşlanırmış...
Selçuk İslamoğluvar tabii ki ;)Mozilla da hızla yaygınlaşıyor, yakında IE'yi bile geçecek belki; o zaman bunun anlamı; delik deşik bir mozilla firefox'a hazır olun sanırım :) Linux için de aynısı söz konusu; yaygın değil; ama windows gibi yaygınlaşırsa (artık ne zaman ve hangi şartlarda olursa) bu sorunu Linux da yaşayacak.Şunu kabul etmek lazım ki: Bir ürün ne kadar yaygınsa, saldırılar veya açık aramalar o kadar çok olacaktır. Keza dünyanın 85%'i Mozilla kullansaydı, "Delik Deşik" sözünü orda da kullanacaktık, bundan emin olabilirsiniz. 7 ayda 9 "ayrı" sürüm çıkarmasından anlamak gerekli.
işte bu yüzden her zaman azınlık olan program türlerini kullanıyorum.Herkesin kullandığı programları kullanırsak bizim normal kullanıcılardan ne farkımız kalır. :)
LiL_CaTişte bu yüzden her zaman azınlık olan program türlerini kullanıyorum.Herkesin kullandığı programları kullanırsak bizim normal kullanıcılardan ne farkımız kalır. :)Cidden öle valla :)
IE kadar saçma sapan birşey görmedim. Ama %85 lik bir dilim kullanıyorsa vardır bir bilinenmi desem acaba ? :)