Arkadaşlar masaüstünden herhangi bir klasöre girdiğimde aşagıdaki hatayı veriyor ve sonra masaüstünde çalışan herşey kapanıyor.
Yukarıda gördünüz gibi kapat dediğimde herşey kapanıyo masaüstü yenileniyormuş gibi.Yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar masaüstünden herhangi bir klasöre girdiğimde aşagıdaki hatayı veriyor ve sonra masaüstünde çalışan herşey kapanıyor.
Yukarıda gördünüz gibi kapat dediğimde herşey kapanıyo masaüstü yenileniyormuş gibi.Yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar gerçekten bu sorunu bilen kimse yok mu?
Güvenli modda kis9 ve combofix ile taratmanı öneririim virüs olabilir
Arkadaşlar yok mu başka çözümü olan bunları denedim ama olmadı valla bu hatadan bıktım artık bir türlü çözemedim
ya arkadaşlar 100 kere tarattım ama yine aynı hatayı veriyor valla sinir ediyor bu beni hatayı kapat deyincede bilgisayar donup kitleniyor mecburi resetliyorum.
ya arkadaşlar gerçekten bu sorunu bilen kimse yokmu yoksa format atmak zorunda kalıcam valla bu sorun yüzünden de format atmak istemiyorum lütfen bir çözümleri olan varsa söylesin
başlat calıstıra gir cmd yaz gelen pencereye sfc /scannow yaz bi ihtimal duzeltir ama xp de oluomu bilmiyorum
denedim olmadı başka çözümün varmı?