Merhaba.
Yaklaşık 2-3 haftadır bu sorunu yaşıyorum,düzelir diye önemsemedim.Fakat Firefox ve Chrome ile internet gayet sorunsuz çalışıyor İe gelince sayfa görüntülenemiyor diyor.
Bunu nasıl Çözerim??
Şimdiden Teşekkürler.
Merhaba.
Yaklaşık 2-3 haftadır bu sorunu yaşıyorum,düzelir diye önemsemedim.Fakat Firefox ve Chrome ile internet gayet sorunsuz çalışıyor İe gelince sayfa görüntülenemiyor diyor.
Bunu nasıl Çözerim??
Şimdiden Teşekkürler.
IE8'i yüklemeyi deneyin. Program güncellemekte fayda var.
Selçuk İslamoğluve eklentileri kaldırmayı deneyin.internet seçeneklerine gir. Programlar sekmesinden eklentileri yönet de...
kesin düzelecektir...
sorunun eklentilerle alakası yok aynı şey bendede oldu ie varsayılan tarayıcı olmayınca böyle şeyler yapabiliyor.varsayılan yap sorun çözülür...bende işe yaradı.
bir kaç nedeni olabilir güvenlik programınız veya activex denetimleri nedeniyle giremiyor olabilirsiniz. öncelikle denemek anlamında varsa güvenlik programınızı devre dışı bırakıp deneyiniz. başka bir yol ise İE Araçlar menüsünden internet seçeneklerine Güvenlik sekmesinde bulunan güvenlik düzeyini en alt seviyeye getirip deneyiniz. düzeyi kendinize göre takrar düzenlemeniz gerekebilir.
Bazı kullanıcılar interneti google den ibaret sanıp anasayfada google çıkmayınca panikleyip İE çalışmıyor sanıyor.Yer imlerinden başka adreslere girmeyi deneyin.Anasayfa ayarlarını kontrol edin.
ie 8 i yükledinizmi öncelikle? sorununuza burdan baslayalım
egerki su an yüklüyse ie 8 bide asagıdaki konudan yardım alarak eklentilerinizi ayarlarsanız sanırım sorununuz büyük oranda cözülür..
https://www.chip.com.tr/forum/IE8 ... n-yolu_t102129.html