İnternete iki browserla bağlanıyorum.Biri Mozilla firefox diğeri internet explorer 6. durup dururken ie ve msn bağlanmamaya başladı.
Msn'de bağlantı sorun gidericisini çalıştırdığımda proxy sunucusu ve anahtar bağlantı noktaları sorunlu gözüküyor.
Onar dediğimde ie bağlantı hatası veriyor..
Mozilla da bir sorun yok,her yere şakır şakır bağlanıyor..
Karspersky engelliyor olabilir diye onuda kapatıp denedim ama yine bağlanmadı..
Msn olmasa ie'yi kullanmayacağım zaten(bir kaç site dışında),ama elim kolum bağlı kaldım...
ie sorunu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj
firewall ayarlarından düzeltebilirisin bence onları bir kotrol et
OP Taze Üye
18 mesaj
erkancfirewall ayarlarından düzeltebilirisin bence onları bir kotrolfirewall'un kapalı olduğunu yazmıştım.sanırım dikkatli okumamışsınız..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj
sen orada sadece virüs programı yazmışsın eğer security packi ifade etmeye çalışıyorsan biraz daha çık yazsan iyi olur
OP Taze Üye
18 mesaj
elvis32kaspersky ı kapatsan bile etkisi devam eder sistem üzerinde, haberin olsun.Karspersky i devre dışı bıraktığımda Windows Güvenlik uyarısı veriyor(Bilgisayarınız korumasız ve risk altındadır) Yinede kontrol ettim engellediğine dair bir şey bulamadım..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj
sorun anti viruste gibi görünüyor test etmek için ağ desteği ile gğvenli modda sistemi açarak deneyebilirsin ayrıca internet özelliklerinden gelişmiş sekmesine gel burada üçüncü parti tarayıcı eklentilerini ektinleştir seçeneğinin yanındaki işareti kaldır. sistemi yeniden başlat ve tekrar dene sanırım bu şekilde problem düzelecektir....