İE7.2 BETA internetten indirmeyin nedenmi....

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
DERINDEVLET
28-03-2006, 21:27   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

s.a arkadaslar.......

internet expoler 7 beta 2 crack internetten indirirken dikkatli olun.şu yüzden dikkatli olun diyorum.....İE7.2 BETA yı indiren kişi  pcye reset atıp tekrar açıp internete girdimi  TELEKOM BİLGİLENDİRME SERVİSİ diye  bir  sayfa acılıyor.... saf arkadaslarda  galiba telekomla alakalı bir problem  var diye  tekrar kullanıcı adı ve şifresine ve erişim no  giriyor....   ve   kullanıcı adı ve şifre direk lamerın elinde gidiyor....ama güzel mantık. bir tek  bu işle ugrasan  ve çevirmeli baglantı kullanan insanlar anlar sayfa dizayn filan güzel hazırlanmışş.şerefsizin teki kendi pcsinde host açıp milletin   adsl kullanıcı adı ve şifresine göz dikmiş mantık  KEYLOGER sistemi gibi aynı zamanda iyicene inceledim .... birde dedim bu konu hakkında telekom ne diyecek diye 444 0 375 aradım  dedim  telekom bilgilendirme sayfası acılıyor  nedir  diye   direk soru sordum karıslıgında soruya soruyla karsılık cevap verdi soru   su  çevirmeli baglantımı kullanıyorsunuz.. hayır dedim bilerek çünkü sorunun baglantılarla alaklı birsey degildi..( adsl baglantım çevirmeli) ozaman dedi  baglantılarınzda sorun vardır diye cevap verdi. yani  anlayacagız  fazla bilgili insanları koymuyorlar..teknik/servis olarak... ben sizi bilgilendireyimde gerisi size  kalmış.......
                                  ALLAHA emanet olun......

Son Düzenleme: DERINDEVLET ~ 28 Mart 2006 21:29
Mdg
28-03-2006, 21:42   |  #2  
Yıllanmış Üye
258 mesaj

Arkadaşım Sen Önce Akıcı Konuşma Ve Yazmayı Öğren Sonra Bu Konularla Uğraş Kaldıki Crack vs...  kullanırsan olacağı budur

DERINDEVLET
28-03-2006, 22:01   |  #3  
OP Taze Üye
6 mesaj
Mdg
Arkadaşım Sen Önce Akıcı Konuşma Ve Yazmayı Öğren Sonra Bu Konularla Uğraş Kaldıki Crack vs...  kullanırsan olacağı
Kızgınhadi lan sen  her kelimede  büyük harfle baslama.   aynı zamanda normal ve düzgün yazı yazmısım birde ben konusmuyorum yazı yazıyorum daha sen kavramları ögrenememişsin  gelmişsin burda  yorum  yapıyorsun.KahkahaKahkaha

CU_GS7
28-03-2006, 22:09   |  #4  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Mdg,
Çok sert çıkmışsın ama arkadaşım..
Tamam biraz noktalama ve büyük harflerde özensiz davranmış DERİNDEVLET arkadaş..
Ancak,bence yeterince anlaşılır bir yazı olmuş..Ayrıca birçok kişinin işine yarayacak önemli bir uyarıda bulunmuş..
Bir de sanırım sen henüz kötü yazılmış ve anlaşılması imkansız bir yazıya forumlarda rastlamamışsın..DERİNDEVLET`in mesajı onların yanında "edebiyat şaheseri" kalır..
(Abarttım ama olay böyle..:)))

Mdg
29-03-2006, 15:41   |  #5  
Yıllanmış Üye
258 mesaj
DERINDEVLET
Mdg
Arkadaşım Sen Önce Akıcı Konuşma Ve Yazmayı Öğren Sonra Bu Konularla Uğraş Kaldıki Crack vs...  kullanırsan olacağı
Kızgınhadi lan sen  her kelimede  büyük harfle baslama.   aynı zamanda normal ve düzgün yazı yazmısım birde ben konusmuyorum yazı yazıyorum daha sen kavramları ögrenememişsin  gelmişsin burda  yorum  yapıyorsun.KahkahaKahkaha
"konuşmuyorum yazıyorum daha sen kavramları öğrenememişsin"
Demişsin Birde Ek Olarak Sana Okumayıda Öğren Diyorum
Çünkü Zaten "Konuşma Ve Yazmayı Öğren" Demişim  Sana

Ayrıca Birde Sorumlu Bir Birey Ol Ve Eleştiriyi Kabullen Bilmiş Otorite Yaklaşımı Yapma Asıl Sen Terminolojiyi Öğrenememişsin:
Bahsettiğin Telekom Sorgu Sayfasını Bi Lamer Yapmış Olamaz
Lamer'ın Anlamını Öğren'de Gel Kaldıki Kendi Makinasından Böyle Bir İş Yapacak Bi Hacker Tr'de Olamaz Çünkü Böyle Bir İş İçin Çok Çok İyi Bağlantı Gerekir'ki Zaten Haker'ımız'da Daha İyi Bir Bağlantının Peşinde.
Daha Sonra Keylogger Mantığı Demişsin Ve Tekrar Terminolojinin İçine Etmişsin Keylogger: Bir Kullanıcının Kullandığı Terminal'e (Sen Anlamazsın Şimdi "Kullandığı Bilgisayar" Diyelim) Klavye Girdi'lerini Kayıt Etmek  İçin Kullanılan Bir Yönten Ve Program Türüdür.
O Sitede Yapılan İse Basit Bir Database Oluşturmak'dır.
Kullanıcının Girdiği Bilgiler Veri Tabanına Eklenir Veri Tabanıda Hacker Tarafından Kullanılmak Üzere Saklanır

Lütfen Daha Saygılı Açık İçerikli Girişler Yapalım Dünyayı Kirlettiğimiz Yeter İnternet'ide Kirletmeyelim

Not: CU_GS7  Saygılı Yorumun Ve Uyarın İçin Teşekkürler

onur_erden
31-03-2006, 23:35   |  #6  
Yeni Üye
47 mesaj

ya sonuçta derindevlet ortaya bir fikir sunmuş, yazdıklarını da gayet anlaşılır yazmıştır bence. mdg iyi hoş diyorsun da, hayır o bilgi öyle değil böyle diyebilirsin. ama insanları forumlarda böyle karalayamazsın, hele "sen anlamazsın" gibi ifadeler hiç yakışmıyor, bildiğin birşey varsa düzelt gerisine karışma.

shehsuvar
01-04-2006, 11:57   |  #7  
Yıllanmış Üye
779 mesaj

imzama  dikkat  ,  hepimiz  için geçerli .
lütfen  ;)

Soul_Reaver
01-04-2006, 14:12   |  #8  
Yönetici
254 mesaj

seçtiğimiz kelimelere dikkat edelim lütfen.

DERINDEVLET
07-04-2006, 14:44   |  #9  
OP Taze Üye
6 mesaj
Mdg
DERINDEVLET
Mdg

Ayrıca Birde Sorumlu Bir Birey Ol Ve Eleştiriyi Kabullen Bilmiş Otorite Yaklaşımı Yapma Asıl Sen Terminolojiyi Öğrenememişsin:
Lamer'ın Anlamını Öğren'de Gel Kaldıki Kendi Makinasından Böyle Bir İş Yapacak Bi Hacker Tr'de Olamaz Çünkü Böyle Bir İş İçin Çok Çok İyi Bağlantı Gerekir'ki Zaten Haker'ımız'da Daha İyi Bir Bağlantının Peşinde.
Daha Sonra Keylogger Mantığı Demişsin Ve Tekrar Terminolojinin İçine Etmişsin Keylogger: Bir Kullanıcının Kullandığı Terminal'e (Sen Anlamazsın Şimdi "Kullandığı Bilgisayar" Diyelim) Klavye Girdi'lerini Kayıt Etmek  İçin Kullanılan Bir Yönten Ve Program Türüdür.
Kullanıcının Girdiği Bilgiler Veri Tabanına Eklenir Veri Tabanıda Hacker Tarafından Kullanılmak Üzere Saklanır

Lütfen Daha Saygılı Açık İçerikli Girişler Yapalım Dünyayı Kirlettiğimiz Yeter İnternet'ide Kirletmeyelim

Not: CU_GS7  Saygılı Yorumun Ve Uyarın İçin Teşekkü

ya cahilmisin nesin be kardesim...senin gibi cahillerle tartısamam..  Keylogger,prorat gibi calısıyor diyorum..

örnek :)
     ben diyelim birisin hotmail hesabına mail yolladım...ve yolladıgım linke tıkladıgı an   hotmail baslangıc sayfası acılıyor(fake)  giren kişi bir yanlıslık oldugunu düsünüyor ve tekrar şifresine girdigi an  o şifre benim  mail adresime geliyor...  düzenek bu sekilde anlattıgım olay.... bu sekilde cok inananda var.... uzun süre bu tarz seylerle ugrastıgım için biliyorum...

acaba şimdi kimin cahil oldugun cok merak ettim.. senmi cahil yoksa benmi cahil..Kızgınneyse tartısmayım

ünlü düsünürün bir sözü var " her cahille girdigim tartısmada kaybetmişimdir diye"  bende senin cahilligine veriyorum...

ALLAHA EMANET OL.....

Son Düzenleme: DERINDEVLET ~ 07 Nisan 2006 15:00
ufuks
07-04-2006, 16:40   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj

Kızgın

Mdg
13-04-2006, 01:42   |  #11  
Yıllanmış Üye
258 mesaj
DERINDEVLET
Mdg
DERINDEVLET
Mdg

Not: CU_GS7  Saygılı Yorumun Ve Uyarın İçin Teşekkü

ya cahilmisin nesin be kardesim...senin gibi cahillerle tartısamam..  Keylogger,prorat gibi calısıyor diyorum..

örnek :)
     ben diyelim birisin hotmail hesabına mail yolladım...ve yolladıgım linke tıkladıgı an   hotmail baslangıc sayfası acılıyor(fake)  giren kişi bir yanlıslık oldugunu düsünüyor ve tekrar şifresine girdigi an  o şifre benim  mail adresime geliyor...  düzenek bu sekilde anlattıgım olay.... bu sekilde cok inananda var.... uzun süre bu tarz seylerle ugrastıgım için biliyorum...

acaba şimdi kimin cahil oldugun cok merak ettim.. senmi cahil yoksa benmi cahil..Kızgınneyse tartısmayım

ünlü düsünürün bir sözü var " her cahille girdigim tartısmada kaybetmişimdir diye"  bende senin cahilligine veriyorum...

ALLAHA EMANET OL.....

Yazık Sana Birde Uğraştım Biliyorum Diyorsun Demekki Boşa Uğraşmışın Kafan Basmıyorki Anladığını Sanıp Anlamıyorsun İlla Bi Şeyleri Senin Gibi Aşmış İnsanlara Kanıtlarla Göstermemiz Gerekli Galiba.
Sizin Gibileri Anlamıyorum İlla Ezilmek Gibi Bir Durumunuzmu var kapasitenizin yetmediği konularda kendinizi birşey zannederek yazı yazmak size ne sağlıyor
Al Bak Aşağıda Bu Link Wikipedia 'ya gidiyor
internet üzerinde online bi ansiklopedi ama anlamak için ingilizce lazım varmıki acaba sende  bilmiyorum
tabi aşmış bi adamsınya google var  senin gibi çocuğun çoluğun elinde oyuncak oldu.
Yazıyı Anlamazsan Sözlük Yaz Bulursun Bişeyler
Çok Merak ediyorum gerçekten kaç yaşındasın
Eğitimin ne seviyede (eğitildinmi)
kaç yıldır bilgisayar kullandığını sanıyorsun
bilgisayar kullanabildiğinide  sanıyorsundur sen şimdi

Neyse Uzatmadan Link'i Vereyim

Birde  Önerim Var Sat Bilgisayarını (eğer varsa)
Hesap Makinesi al biraz iyilerinden bitanede kitap al içindeki harfleri  hesaplarsın çünkü  okuyup bişey anlayabileciği yada birilerinin Anlattığı birşeyleri anlayabileceğini sanmıyorum

Son Düzenleme: Mdg ~ 13 Nisan 2006 19:55
dervisahmet
13-04-2006, 08:27   |  #12  
Üye
84 mesaj

ooooooooooofffffffffffffffffffffffffff yeter ya

make-believe
13-04-2006, 20:41   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj

Mdg, bu forum senin başkalarıyla didişebileceğin bir yer değil. Bu nasıl bir kin ve nefret canım. Hala devam ettiriyorsun. İkinizi de tanımıyorum, ama üslubundan çok rahatsız oldu herkes. Burada insanlara bilgimiz çerçevesinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Olması gereken de bu zaten: Dostluk, kardeşlik, ve  saygı.
Başkalarını aşağılayarak egomuzu tatmin etmeye çalışmak bize kısa süreli bir mutluluk getir se de, insanlığımızdan götürür...

Son Düzenleme: make-believe ~ 13 Nisan 2006 20:44
Banned
13-04-2006, 21:37   |  #14  
Banlandı
1,148 mesaj

Yazık Sana Birde Uğraştım Biliyorum Diyorsun Demekki Boşa Uğraşmışın Kafan Basmıyorki Anladığını Sanıp Anlamıyorsun İlla Bi Şeyleri Senin Gibi Aşmış İnsanlara Kanıtlarla Göstermemiz Gerekli Galiba.
Sizin Gibileri Anlamıyorum İlla Ezilmek Gibi Bir Durumunuzmu var kapasitenizin yetmediği konularda kendinizi birşey zannederek yazı yazmak size ne sağlıyor
Al Bak Aşağıda Bu Link Wikipedia 'ya gidiyor
internet üzerinde online bi ansiklopedi ama anlamak için ingilizce lazım varmıki acaba sende  bilmiyorum
tabi aşmış bi adamsınya google var  senin gibi çocuğun çoluğun elinde oyuncak oldu.
Yazıyı Anlamazsan Sözlük Yaz Bulursun Bişeyler
Çok Merak ediyorum gerçekten kaç yaşındasın
Eğitimin ne seviyede (eğitildinmi)
kaç yıldır bilgisayar kullandığını sanıyorsun
bilgisayar kullanabildiğinide  sanıyorsundur sen şimdi

Neyse Uzatmadan Link'i Vereyim

Birde  Önerim Var Sat Bilgisayarını (eğer varsa)
Hesap Makinesi al biraz iyilerinden bitanede kitap al içindeki harfleri  hesaplarsın çünkü  okuyup bişey anlayabileciği yada birilerinin Anlattığı birşeyleri anlayabileceğini sanmı

bende sana sorayım sen eğitildin mi...
ama şuna eminim insanlık eğitimi almamışsınız...en azından bu tavrınız onu gösteriyor...
arkadaş bir şeyler yazmış yanlışsa yanlış diyebilirsiniz...
ama bu aşağılamayı gerektirmez...

arkadaşta cahil falan demiş tabiki buda yanlış bir ifade...
lütfen unuttuğumuz insanlık bilincini tekrar hatırlayalım...
inanın bunu kendiniz için yapmış olacaksınız...
saygılar...

Mdg
14-04-2006, 02:53   |  #15  
Yıllanmış Üye
258 mesaj

Arkadaşlar Sinir Felan Yaptığımız yok
benim ilk mesajıma  bakın Arkadaşım diye girmişim
benden sonra adam hadi lan diye girmiş
bu arkadaşın belli konularda hatası vardı  düzeltmek için açıkladık yazdık
kendisi kapris ve sinir  yaptı insanlar bilmediklere  şeylere biliyorum dememeli
vede  bunda  ısrar etmemeliler.
kendisini çok üstün görmüş bende payıma  düşen cevabı yazdım
ben normalde sakin uzlaşmacı bir insanım  fakat  karşımdakide çok önemlidir
adam gel doğrusu nedir anlat bakalım diyeceğine kendini yağ sanıp su üstüne çıkmaya çalışırsa böle sizleri üzen post'lar oluşabiliryor.
diğer forum kullanıcılarına verdiğim zarar'dan ötürü özür dilerim.
tabi uzman arkadaşında  cevabını merak ediyorum

DERINDEVLET
15-04-2006, 01:17   |  #16  
OP Taze Üye
6 mesaj
Mdg
Arkadaşlar Sinir Felan Yaptığımız yok
benim ilk mesajıma  bakın Arkadaşım diye girmişim
benden sonra adam hadi lan diye girmiş
bu arkadaşın belli konularda hatası vardı  düzeltmek için açıkladık yazdık
kendisi kapris ve sinir  yaptı insanlar bilmediklere  şeylere biliyorum dememeli
vede  bunda  ısrar etmemeliler.
kendisini çok üstün görmüş bende payıma  düşen cevabı yazdım
ben normalde sakin uzlaşmacı bir insanım  fakat  karşımdakide çok önemlidir
adam gel doğrusu nedir anlat bakalım diyeceğine kendini yağ sanıp su üstüne çıkmaya çalışırsa böle sizleri üzen post'lar oluşabiliryor.
diğer forum kullanıcılarına verdiğim zarar'dan ötürü özür dilerim.
tabi uzman arkadaşında  cevabını merak
ya kardesim vallaha billaha acayip boş insansın... ya anlatıyorum anlatıyorum anlamıyorsun.... bir arkadas anlatsın bu arkadasa. daha sana cevap yazmayacam yaz yaz dur sen......GülümsemeGülümsemeKahkahaKahkaha

Son Düzenleme: DERINDEVLET ~ 15 Nisan 2006 01:22
Banned
15-04-2006, 01:30   |  #17  
Banlandı
1,148 mesaj

derin devlet biz arkadaş a saygılı davran derken sende aynı davranıyorsun....
yakışmıyor...
saygılar....

Mdg
15-04-2006, 02:24   |  #18  
Yıllanmış Üye
258 mesaj

Cahilliğinle Yürü Git Bi Daha Karşıma Çıkma

Selçuk İslamoğlu
15-04-2006, 20:12   |  #19  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Kişisel saldırılar forum kuralları dışındadır.