s.a arkadaslar.......
internet expoler 7 beta 2 crack internetten indirirken dikkatli olun.şu yüzden dikkatli olun diyorum.....İE7.2 BETA yı indiren kişi pcye reset atıp tekrar açıp internete girdimi TELEKOM BİLGİLENDİRME SERVİSİ diye bir sayfa acılıyor.... saf arkadaslarda galiba telekomla alakalı bir problem var diye tekrar kullanıcı adı ve şifresine ve erişim no giriyor.... ve kullanıcı adı ve şifre direk lamerın elinde gidiyor....ama güzel mantık. bir tek bu işle ugrasan ve çevirmeli baglantı kullanan insanlar anlar sayfa dizayn filan güzel hazırlanmışş.şerefsizin teki kendi pcsinde host açıp milletin adsl kullanıcı adı ve şifresine göz dikmiş mantık KEYLOGER sistemi gibi aynı zamanda iyicene inceledim .... birde dedim bu konu hakkında telekom ne diyecek diye 444 0 375 aradım dedim telekom bilgilendirme sayfası acılıyor nedir diye direk soru sordum karıslıgında soruya soruyla karsılık cevap verdi soru su çevirmeli baglantımı kullanıyorsunuz.. hayır dedim bilerek çünkü sorunun baglantılarla alaklı birsey degildi..( adsl baglantım çevirmeli) ozaman dedi baglantılarınzda sorun vardır diye cevap verdi. yani anlayacagız fazla bilgili insanları koymuyorlar..teknik/servis olarak... ben sizi bilgilendireyimde gerisi size kalmış.......
ALLAHA emanet olun......