Yayınlanmış olan haber üzerinden çok geçmeden IE7Pro 2.3 versiyonu çıkartıldı.Bir önceki haber'de (2.2) versiyonu ile sizlere bilgi verilmişti.
Download::
Yayınlanmış olan haber üzerinden çok geçmeden IE7Pro 2.3 versiyonu çıkartıldı.Bir önceki haber'de (2.2) versiyonu ile sizlere bilgi verilmişti.
Download::
Bu programı kurdum gerçi İE kullanmıyorum ama lazım olur diye kurdum neyse hotmailde ki maillerime bakamıyorum nereyi ayarlamam lazım scrip lerin açılmasını engelliyor sanırım program nasıl düzeltilir kurduktan sonra ince ayar çekmek gerekr mi?
yüklerken bi hata yaptın herhalde. bende yükledim ve hatasız calışıyor. bazı sayfalarda firefox dan daha hızlı. güzel bi program
yine aynı hatayı veriyo bu programı kullanmak bana kısmet olmaycak galiba
hata
The IE7Pro BHO hasn't been loaded
çözümünü bilen varsa yardımını bekliyorum
teşekkürler
ben kurdum explorer göctü tekrar kaldırdım
ben kurdum, gayet güzel. flashget kullanmama gerek kalmadı. tavsiye ederim.
Kaldırmak ve güncel sürümü olan 2.3 sürümüne geçmek bir işe yaramadı 4-5 ay önce bende kullanıyordum ara verdim sistemden kaldırdım makaleden sonra tekrar kurdum ama bu seferde msn e giremedim zaten ie'den girdiğim tek site bir o birde msnin açılış sayfası o da açılmıyo artık firefox'un ie tabs eklentiside artık java scrip hatası veriyor nerde hata yaptım düzeltmenin yolunu bilen var mı?
IE7 yi nasıl kaldıracam.bilen varsa lütfen!!!!
bende yükledim no problem öneririm herkese ... yanlış bilgi vermeyelim kendi sorunlarımızı çözüp ondan sonra yorum atalım ...
Aynen, gayet güzel bence. Tam bana göre.
bende yeni indiriyorum öncekinde bir problem yoktu inşallah bundada olmaz
yükledim süper oldu bir sorunla karşılaşmadım arkadaşlar gönül rahatlıhıyla yüklüyebilirsiniz