iexplore.exe uygulama hatası veriyor

diamondd
13-07-2007, 12:10   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

pc her defasında iexplore.exe uygulama hatası veriyo.internette sayfa açamıyorum altında da şu yazıyo 0x7c908fea adresindeki yönerge 0x30313d87 bellek adresine başvurdu.bellek wirtten olmadı.programı sonlandırmak için tamam a hata ayıklamak için iptale basın.bazı sayfalarda bunu bile demeden direkt kendi kendine kapanıyo.ayrıca pc inanılmaz yavaşladı ve donup kalıyo.virüs mü bulaştı acaba? sabah fxmydoom die bi program yükledim hala aynı nolur yardım edin daha bi hafta önce servisten geldi.

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 13 Temmuz 2007 14:33
Borga-x
13-07-2007, 12:19   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Önce kurdgun o fixdoom zirvalıgını kaldır. Daha sonra kullandıgın başka Antıvırus varsa onu da kaldır ve kaspersky ınternet securıty'ı kur. Adaware programını da kurmayı unutma guncelle bu ıkısını ve tarattır.

kasper linki 3 aylık yasal keyı almayı unutma

adaware kur guncelle ve guvenli kipte tara..
Eğer bu ıkısı fayda etmıyorsa o zaman XP cd'sını (varsa tabı)bilgisayarını açarken surucune koy ve XP kurar gıbı cd önyuklemesın baslat.Daha sonra yönergelerı takıp et ve Sıfırdan kurulum / Onar kısmına geleceksın burda Onar dıyıp XP'yı onarmayı dene.

bu ıkısı fayda etmıyorsa o zaman donanımında bir sorun olabilr.  

Son Düzenleme: Borga-x ~ 13 Temmuz 2007 12:20
abcdefgh
14-07-2007, 14:14   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
316 mesaj

yeni bi internet explorer programı kur (7 yada dah üstünü kur) yada mozilla firefox yükle