iexplorer hatası bıktım artık...
http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/dlllibrary/gdi32/
gdi32.dll - gdi32 - DLL Information
Description:
gdi32.dll contains functions for the Windows GDI (Graphical Device Interface) which assists windows in creating simple 2-dimensional objects.
Security Risk (0-5):0
Spyware: No (Remove)
Virus: No (Remove)
Trojan: No (Remove)
Şimdi de iexplorer, modname:ntdll.dll olan bir hata ile karşılaştı. Tüm bu hatalar neyden kaynaklanıyor acaba, açıklarsanız sevinirim. Bir daha böyle hatalarla karşılaşmamak için bana ne önerirsiniz? kökten kaldıramaz mıyım? (yani herhangi bir şeye zarar vermeden) cevaplarınızı bekliyorum...
memomuco kardeşş ben Mozilla Firefox kullanıyorum vede çok mutluyumc hemde ıntenet explorerden daha hızlıı sende Mozilla Firefox kullan hayatını yaşa derimm
Quad-Corememomuco kardeşş ben Mozilla Firefox kullanıyorum vede çok mutluyumc hemde ıntenet explorerden daha hızlıı sende Mozilla Firefox kullan hayatını yaşaben de bi ara firefox kullandım ama görünüşü pek hoşuma gitmemişti be... ie7 daha cazibedar gelmişti.Zaten ie, sürekli hata vermeye devam ederse mozilla firefox kullanabilirim. Ama yine de bu hataların bir çözümü olmalı diye düşünüyorum. Şu an nasıl çözebileceğimi arıyorum, işi bilen bi arkadaş el atıverirse hallolur inşallah. Ama biraz daha hata verirse, başlarım lan ie'sine diyip firefox'a geçerim.
windows xp cd sinden sistemi onarmayo dene belki çözülür sorun
Olabilir belki ama benim xp cd'm yanımda değil. Zaten yarına kadar adamakıllı işime yarayacak bir mesaj gelmezse, bekle beni firefox......
ntdll.dll - ntdll - DLL Information
Part Of: Windows NT
System DLL: Yes
Fix ntdll.dll Errors: Free Scan
PC Security Scan: Use SpyEraser
Common Errors: File Not Found, Missing File, Exception Errors ( Free Error Scan )
Security Risk (0-5): 0
Spyware: No ( Remove )
Virus: No ( Remove )
Trojan: No ( Remove )
--
Registry Booster
--
-Dataman dostum başardım..sp2 kurduktan sonra ,hata yok artık.. sağol..(alıntı)