İşyerindeki MSN Messenger üzerinde bulunan İfadelerimi evimdeki bilgiyarıma taşımak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? İfadelerimi nasıl yedekleyebilirim?
İFADELERİMİ YEDEKLEMEK
MSN Backup diye bir program var.Onunla yapabilirsin.Konuyu görmediğim için cevap veremedim.Aynı programı ben de kullanıyorum.Ama bir şey yapman lazım.Yedeklemek istediğin her ifadeye bir isim vermek zorundasın.Bunu da messenger da araçlar-ifadelerim e gelerek istediğin bir ifadenin üzerine tek tıklayarak değiştire basarsın.oradan istediğin ismi yazarsın.
Cedp Stealler isimli bir program var Msn kullanılan büyün ifadeleri alabiliyor senikileri veya arkadaşlarının gönderdiği ifadeleri görüntü resimlerini herşeyi alabiliyor.
Ama işine yararmı bilemem
Aynı problemi bende yaşıyorum...En basitinden windows umu yeniden yüklediğimde ,ifadelerimin hepsi gidiyor...Bunların yedeğini alabilirmiyiz ? teşekkürler
üstteki mesajları okursanız bilgi sahibi olabilirsiniz.olmazsa google da aratıp bulabilirsiniz.
ben kısa bir çözüm yolu biliyorum.tabi xp için.:D
sizin tüm msn avatarlarınız,simileyleriniz aşağıdaki yerde bulunuyor.oradaki dosyayı yedeklerseniz hiç bir problem yaşamazsınız
C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Application Data\Microsoft
içindeki msn messenger dosyasını yedekleyiniz.kolay gelsin.
omer2197
güzeL cevap teşekkürLer ( :
incinengururomer2197ben de normalde bu yöntemi kullanıyordum. ama son denememde ttmadı nedense... ihtimal ben hata yapmışımdır. ama siz yine de dikkatli olun.
güzeL cevap teşekkürLer ( :
omer2197ben kısa bir çözüm yolu biliyorum.tabi xp için.:Dcevabın için çok sağol benimde işime yarayacak
sizin tüm msn avatarlarınız,simileyleriniz aşağıdaki yerde bulunuyor.oradaki dosyayı yedeklerseniz hiç bir problem yaşamazsınız
C:\Documents and Settings\KULLANICI ADI\Application Data\Microsoft
içindeki msn messenger dosyasını yedekleyiniz.kolay gelsin.