selam sayin arkadaslar benim bir sorum olacakdi söyle evde iki bilgisayar var ikisindede windows vista var yani ben iki bilgisayar arasi baglanti kurmak istiyorum dosya yada müzik yada resim alip göndermek icin bunu nasil yapabilirim bu konuda bana yardimci olurmusunuz söyle resimli yada videolu anlatim olurda cok cok memnun olurum bu konuda boarda bulamadim yazma ilen okumaklan bazen tam anlasilmiyor bu yüzden resimli yada videolu olursa cok iyi olur hemde boarda kalici olur diye düsünüyorum
iki bilgisayar arasinda dosya paylasimi nasil olur
En kolayı bir flaş disk yardımıyla olur. Çapraz bağlanmış "ethernet" kablosuyla ikisini bağlayıp ağ kurabilirsiniz ama veri aktarımı yavaş olur.
okey orasi dogruda bende usb varda demek istedigim yani ag üzeri nasil oluyor ögrenmek istiyorum sorun okadar büyük degil de ama ögrensekde iyi olur yani neden olmasin ögrenmenin zarari olmaz sanirim bu konuda resimli sekilde yada videolu anlatim olursa cok iyi olur diye düsünüyorum
çapraz ethernet dediğimiz şey cross kablodur.Bilgisayarların ikisinede girip manuel olarak ip veriyorsunuz (ethernet kartının bağlantısına) ardından bilgisayar üzerinden paylaşım vermek istediğiniz yerler sizin keyfinize bağlı.İstenilen klasörlere paylaşım verdikten sonra bilgisayarları birbirine cross kablo ile bağlıyorsunuz.karşı bilgisayarın ip sini başlattaki çalıştıra yazıp enter diyorsunuz bu kadar basit.(başına \\ yazıyorsunuz)
selam ben normal ag ?zerinden yapmak istiyorum siz bana capraz kablodan bahsediyorsunuz yani normal iki bilgisayar arkaslar ikisindede vista var yani m?zik resim yada k?c?k dosya alip vermek icin senin dedigin sekilde degil
selam sayin arkadaslar benim bir sorum olacakdi söyle evde iki bilgisayar var ikisindede windows vista var yani ben iki bilgisayar arasi baglanti kurmak istiyorum dosya yada müzik yada resim alip göndermek icin bunu nasil yapabilirim bu konuda bana yardimci olurmusunuz söyle resimli yada videolu anlatim olurda cok cok memnun olurum bu konuda boarda bulamadim yazma ilen okumaklan bazen tam anlasilmiyor bu yüzden resimli yada videolu olursa cok iyi olur hemde boarda kalici olur diye düsünü
Modem Çoklayıcı Alırsan 25 TL Sorunu Çözersin Ağ Bağlantılarından Dosya Paylaşımını Açarsınız Kolay Gelsin.
widows üzerinde programsız bir şekilde modem ve veya switch varsa paylaşım yapacağınız bilgisayarlar arasında bu kolay http://kutahyatamircisi.com/gene ... nda-dosya-paylasimi adresinde resimli detaylı şekilde bulunuyor
widows üzerinde programsız bir şekilde modem ve veya switch varsa paylaşım yapacağınız bilgisayarlar arasında bu kolay http://kutahyatamircisi.com/gene ... nda-dosya-paylasimi adresinde resimli detaylı şekilde4 yıl beklenen cevap.. forum adına teşekkürler genç dostum.. gerçi bütün sorulara aynı şekilde cevap vermişsin.. dandik başka bir forumun reklamı da böyle yapılır ancak..
Son Düzenleme: çhip10line ~ 02 Aralık 2013 22:24