iki çıkışlı ses kartları için 5.1 sistem

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Rr
19-11-2005, 17:37   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2005

merhaba, benim LG marka LS50a model laptopum var. laptopla beraber gelen dahili ses kartımın sadece bir hoparlör ve bir mikrofon çıkışı var. elimde ise VOICA marka A-700B model 5.1 ses sitemi var fakat ilginç olan şey sistemin 2 aux 2 de CD çıkışı olmasıi yani 3 çıkışı yok! bu naısl bir 5.1 sistem anlamadım ama, logitech'in sitesinde 2 girişli fakat 3 çıkışlı bir hub gördüm vide konsollarının ses bağlantısı için. Türkiyeye göndermiyorlar. böyle bir hub yardımıyla elimdeki ses sistemleirni birbirine bağlayabilir miyim? şu anda ses sistemim 2 kanallı gibi çalışıyor. eğer bu bağlantıyı yapabilyorsam, bu tarz bir hub'ı nerden bulabilirim bilen var mı? çok teşekkürler şimdiden...

teyology
10-01-2006, 22:10   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
131 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2005

dogrusunu soylemek gerekirse benim de problemim aynıydı. daha dogrusu benzer. 5+1 bir ses sistemine ve crystal marka bi ses kartına sahibim. e kartında tek cıkı ve tek mikrofon girişi vardı. e iteminin kullanım klavuzunda ie en az 2 cıkısı olan bir se kartına gereksinim duydugu yazıyor.

şimdi. benim foruma oracagım oru şuydu. bir program aracılkıgıyla mic cıkısını yazılımsal olarak ses cıkısı haline dönüştürebildigini duydum. programın adı da yanlıs hatırlamıyorsam avrock ya da avsrock olsa gerek. bu konuda deneyimi olan arkadas var mı? dahası internette bu programı bulamadım bana link verebilecek olan var mı?