Arkadaşlar biri sony diyor biri nokia diyor.
Biri tartışılmaz sony diyor ama tartışıyoruz :)
Sonuç ne olacak?
:):):):):):):):):):)
Arkadaşlar biri sony diyor biri nokia diyor.
Biri tartışılmaz sony diyor ama tartışıyoruz :)
Sonuç ne olacak?
:):):):):):):):):):)
bence de sony...
bi kere nokia s60 serisine kafayı çok takmış durumda...
sony teknoloji içine boğulup gidiyor...
nokia buna karşın kullanacağı etkin bi silahı yok..
bi tane var oda N95 tek artısı ise 5MP kamera...
5mp yi saymassak iki üç yıl önce çıkan P990i telefonu n95 ile aynı özelliklerde...
ayrıca çok kullanışlı gelmedi bana n95..
wlan var ama gezinmesi zevli değil..
p990i de dokunmatik olduğu için gezinmek kolay birde diğer büyük artısı klavyesi olduğu için daha kullanışlı
nokia nın E serisini biliyoruz... office telefonu yaptı ama çok ta güzel değildi...
Sony smartphone larda çok güçlü...
Nokia halkı kendine çekmekte çok güçlü..
sony ericsson diyorum baska bişey demiorum :)
sony al hayatın kurtursun be arkadasım ınanılmaz kamerası varr kırmızı goz flaş derken number yaa
tabikide nokia n95... neden derseniz"nokiayı elden çıkarmak kolay oluo yane nokia telefonları bnce eskimio yane öteki tellerle karşılaştırırsak..." n95!!....
sony i tercih ederim hatta şimdi kullandıgım k790i
Fiyat ve kaliteyi göz önüne alırsak sony ericsson bence. Tabii artık N96'lar da var.
korsankabalığının da bir nedeni var elbet.kaba olmasa nası koyacaklar o kadar özelliği minnacık telefonun içine.sonuçta kaba ama özelliğide o kadar fazla...iphone'de koyuyorlar ama ıncecık telefona gerci apple fırmasının marifeti ama
fightingfalconnokıa yı al ;)Alacağımdan değil,sadece merak ettim.rockerozkntabikide nokia n95... neden derseniz"nokiayı elden çıkarmak kolay oluo yane nokia telefonları bnce eskimio yane öteki tellerle karşılaştırırsak..." n95!!....Nokia N95 alırsam satmam.Son Düzenleme: omer_6134 ~ 24 Şubat 2008 10:59
Arkadaşlar şu anda tüm yorumlara baktım,inanılmaz bir üstünlük var.
Sony Ericsson K850i__= 19 YorumNokia N95___________= 9 Yorum
kamerası içinse sony diyer özellikler içinse nokia derim
Bencede sony çünkü kalite kallavi :)
Nokia N95 derim . Sony bu devirde hala wi-fi siz telefon cıkartıyo ekranıda 262,000 renk. Nokiada artık 16,7 mılyon renklı ekran standart. Wi-fi de bircok telefonunda var . k850 cok kalıtelı foto cekebılır ama baska ozellıgı yok.
Biri Dünya Devi,Biri de işinin uzmanı;Sony tabiki her kategoride kendini ispatlamış bir marka ericcson la birleşerek cep telefonunda yeni bir çığır açtı ama nokia gibi olabildimi,hayır.Nokia cep telefonunda adını altın harlerle yazdırabilicak tek marka.Bu yüzden benim tercihim NOKIA N95.
sonyy kullanıyorum diye değil ama sonyericsson u tek gecerim