Eski bir dizüstüm vardı (HP Omnibook 2100)ve disket sürücü ile CD okuyuculu idi.Yeni bir dizüstü (ASUS A3500E)aldım ve disket sürücüsü yok.Eski makinemdeki dosyaları yenisine nasıl aktarabilirim?Laplink kablom var.
İki Dizüstü nasıl bağlanır?
ethernet karti warmi eski Laptopta (arastirdigim kadariyla yok)? yoksa bitane USB ethernet bulmani tawsiye ederim cross baglantiyla yapabilirsin.(1 adet USB portu warmis) veya Bluetooth diyecem ama ne eskisinde nede yenisinde war.
veya PCMCI yuwasi mutlaka wardir, biyerden PCMCI ethernet te olabilir bulup yedeklerini bu sekilde alman.
Bunlarin disinda deisik fantazilerde uretebilirsin. ama en mantiksizi telepatiyle haberlesmeleri olur. o en son secenek.
Gelismelerden haberdar et.
ya ben de iki bilgisayarı ethernet ile bağlamayı denemiştim ama biri diğerini görememişti...sonra adsl modem yolu ile bağladım ikisi de birbirini gördü... neden acaba hala anlayamadım sebebi...
Cross baglanti yaptigina eminsin deilmi ikisini birbirine baglarken ?
Yani kablonun iki ucuda farkli renk sirasiyla cakilmis ?
(cross baglanti heryerde bulabilirsin)
dostum amacin sadece dosya aktarimiysa bi tane usb bellek alarakta sorununu cozersin usb bellekte isine yarar herkeze lazim bu devirde cok faydali