arkadaşlar yeni lcd aldım eski ekranım da duruyor acaba bunların ikisini aynı anda kullanmam mümkün mü?bazen görüyorum yapmışlar da biz yapabilirmiyiz?ayrı bi aparat mı lazım?
iki ekran
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,600 mesaj
işletim sisteminizin xp olduğunu tahmin ediyorum
Son Düzenleme: Toxic ~ 31 Temmuz 2009 14:42
işletim sisteminizin xp olduğunu tahmin ediyorumbuna ek olarak yardım ve destek menüsünden bilgisayarınızı özelleştirin kısmından sol tarafta çıkan menüden birden çok mönitör kısmını kullanabilirsin
OP Yıllanmış Üye
758 mesaj
evet sistem xp orayı okudum fakat öncelikle ikinci monitörü bağlamam gerekiyor.eskiden onboard dı görüntüyü ordan alıyodum şimdi 3650 var arkasında iki çıkış var ordan alıyorum görüntüyü.birini eskiden yaptığım gibi anakarttakine diğerini ekran kartına mı bağlamalıyım.yoksa ikisini de ekran kartına mı?
evet sistem xp orayı okudum fakat öncelikle ikinci monitörü bağlamam gerekiyor.eskiden onboard dı görüntüyü ordan alıyodum şimdi 3650 var arkasında iki çıkış var ordan alıyorum görüntüyü.birini eskiden yaptığım gibi anakarttakine diğerini ekran kartına mı bağlamalıyım.yoksa ikisini de ekran kartına mı?bence 2.sinide ekran kartına tak çünkü 1. mönitörü ekran kartına taktığını varsayarsak 2 . mönitörü onboard çıkışına takarsan 2. taktığın mönitörden oyunlara girdigin zaman görüntü alamassın veya hic oyuna giremessin + onboarda taktığın mönitörü yüksek çözünürlükte kullanamassın (1440x900 piksel gibi)
OP Yıllanmış Üye
758 mesaj
malesef yapamadım çünkü ekran kartının çıkışı çok tuhaf.aldığımda kutusundan bi ara aparat çıktı dönüştürücü gibi monitörü anca onunla bağlayabildim.kabaca ekran kartına giriş köşeli pinlerden oluşuyor,ama monitörlerden çıkan yuvarlak uşçu pinlerden oluşuyor.o aparattan da elimde 1 tane var ve 7-8 parçacı dolaştım bulamadım.