Arkadaşlar bana 2 kişilik, bilgisayarda gamepad ile oynamak için oyun önerebilirmisiniz. Çoğu internet sitesinde bu başlık altında cvp yok acaba böle oyunmu yok. PESS dışında gamepad ile 2 kişi oynayamıyoruz tek bilgisayar var hep kavga ediyoruz :)
iki kişilk gamepad oyunu önerisi olan varmı.
Pc'ler tek kişilik oyunlar için daha uygundur. Bu yüzden dövüş oyunu bile çıkarılmaz bilgisayar için. Yapmanız gereken bilgisayarı bir şekilde paylaşabilmek. Ama illaki oyun istiyorsan Nba Live, Nhl, Need for speed 2-3-4 oynarsın. Başka da oyun aklıma gelmiyor.
Nfs serisi gamepad ile kolayca oynanabilen bir türdür. Nhl , Nba gibi oyunlarda oynayabilirsiniz. Zaten yukardaki arkadaşım cevabı vermiş. 2 kişi iseniz bir playstation almanız daha mantıklı olur ;)
bu arada nfs underground 2 de nasıl 2 kişilk oynıyacağız bi türlü bulamadım
Nfs porsche, hot pursuit 2, underground, underground 2, most wanted, carbon, pro street oyunlarını gamepad ile iki kişi oynayamazsınız. Sayarken dikkat ettimde daha dün ilk kez nfs 3 oynuyordum ilk oynadığım nfs 2 den sonra ağzım açık oynuyordum neredeyse. Ondan sonra çıkan hiçbir nfs oyunu bende aynı etkiyi bırakmadı. Hey gidi günler heeeeey.
bence siz pc kaldırabiilirse fifa 2008-2007 otür oyunlar yükleyin bir gamepad bile yetiyor çünkiü bir kişi klavyeyle diğeri de gamepadle oynuyor ben öyle apıordum çok güzel vakit geçirirsiniz ;)
Teşekkürler arkadaşlar saolun, plastation almak farz oldu napalım.Firmaların tüketici üzerindeki ticari oyunları tıkır tıkır işliyo baksanıza.. 2 kişi oynuycam diye ps3 alcam :)
umuthvr adlı arkadaşımıza katılıyorum.ne turnuvalar yaptık zamanında öyle gazozuna kolasına:)
pessssssssss 6..gerisi yalan..sabahtan akşama kadar :D
Kaldırırsa Street Fighter IV.
17 Ağustos 2008. 15 ay geçmiş.
alarm for cobra 11 ve burning whell oyunları var çok güzel 4 kişiye kadar gamepad destekliyor yarış oyunu ve çok da zevkli
Çoluk çocuğa karışmıştır :D
Ufak bi araştırma sonucu bu oyunları buldum. Çocuklarınla oynarsın artık sevgili dostum. :)
Worms Armageddon
Overcooked
Shift Happens
Mortal Kombat Komplete Edition
Sonic Mania
Blur
Dirt3
WWE 2K15
NBA 2K14
Pes
Fifa
Terminatör Salvation