2 Monitör arasında çok ama çok kararsız kaldım Modeller şunlar :
SAMSUNG 2333SW PLUS 23 LCD SİYAH 5MS SİYAH DVI
PHILIPS 220CW9FB 22 LCD SİYAH 2ms DVI
Biraz yardımcı olursanız çok iyi olur
2 Monitör arasında çok ama çok kararsız kaldım Modeller şunlar :
SAMSUNG 2333SW PLUS 23 LCD SİYAH 5MS SİYAH DVI
PHILIPS 220CW9FB 22 LCD SİYAH 2ms DVI
Biraz yardımcı olursanız çok iyi olur
1 . HDMI Çıkışı yok
2. 21''
Birazdaha saymaya gerek yok heralde en önemlisi estetik bir yani yok Samsunga bakarsanız anlarsınız. Bn ikisi arasında hngisini alayım diye sordum =)))
Ahmet galiba Görünüme dikkat etmiyor galiba Hiç bi artısı yokken sadece pahalı birşey =) ahmet Kullanıyor diye alınması gereken bişey değil ben sadece ikisi arasıda hangisi daha iyidr diye birşey sordum. Salla gitsinmi =)))))
Tamam önerimi geri aldım siz baktığınız iki modelden birini seçersiniz:)
Önerilerinizi ikisi arasında alsam daha iyi olurdu ama saolun yinede :)))
Fiyata bakarsanız anlarsınız demek istedğimi Süleyman..
Onda olup Samsungda olmayan bi teknik özellik söylermisiniz
Ahmet galiba Görünüme dikkat etmiyor galiba Hiç bi artısı yokken sadece pahalı birşey =) ahmet Kullanıyor diye alınması gereken bişey değil ben sadece ikisi arasıda hangisi daha iyidr diye birşey sordum. Salla gitsinmi =)))))
+ sı yokken pahalı mı?
o zaman size birşey demiyorum.
Ahmet memnun ki, öneriyor size, ama anlamamakta ısrar ediyosunuz. ne diyelim.
dediklerinden samsung modeli full hd 1920x1080 filan duvar aparatı filan var kardeş haberin yok mu monitörde samsung başka yok ok?
Sonunda ikisi arasında hangisinin daha iyi oldugunu söyleyen arkdaşlar çıktı saolusn =)) Ahmet in önerdiği Monitör ile benim alıcagım arasında fiyat farkı var onun iyi oldugunu bilip almak benimde aklma geliyor =)) ama Bütçe kısıtlı. Birileride ahmet kadar birşeylr biliyor.
Teşekkür ederim arkdaşlar Öneriler için..
ikisi arasında;
çözünürlük:samsung yüksek.
dinamik constrast:samsung yüksek.
çıkışlar ikiside aynı
parlaklık ikiside aynı
gecikme zamanı:philips akıllı 2 ms felan yapmış ama eşit kabul edilebilir.
Hem öyle olsada 2 ms 5 ms o kadar fark yapmayacaktır.Samsungun bu çözünürlük ve boyutta olup 5 ms olab mönitorlerde kimsede ghost olayından şikayetçi değil.
Yani hem yüksek çözünzürlük ve konstrat yüksek yan bakış açısı hemde monitorden genel itirbari ile herkesin, memnun olması sebebi ile samsung bu ikisi arasında öne çıkıyor o fiyat aralığında en iyi seçimlerden biridir. yerli yabancı incelemelerde ben hakkında kötü bir şey görmedim.Ayrıca samsung FULL HD diğeri değil.
Samsung p2250 var 2 ms, 50000:1 kontrast ama bu kadar para verilip 21 inch de alınır mı bilmiyorum.
Monitorlerle ilgili son tavsiyem bu modelleri bir yere not edin sonra vatan,gold neyse orada bu görüntü farkını mutlaka gözünüzle görün.
Haklısınız o paraya 21 İnç alınırmı bna göre alınmaz hele bide 19 İnçten geçiyorsam. Full HD Monitöre maximum vericeğim para 400 O parayada alıcağım monitörlerden ikisiydi ama araştırmalarmının sonucnda bire Düştü =) Samsung 2333SW modeli. Ayrıca Phlipsn 2ms olması pek bi fark yaratmıyormuş bildiğim kadarıyla. Hem estetik olarak p2250 ye göre daha hoş Değilmi ? ??