İKİZLER Burcundan Olanların tanışma, gaynaşma konusudur...
Ayrıca bu burç hakkındaki bilgiler, özellikler...
Ayrıca sevgilisi bu burçtan olanlar ne hediye alıcam diye düşünenlerde buraya ...
İKİZLER Burcundan Olanların tanışma, gaynaşma konusudur...
Ayrıca bu burç hakkındaki bilgiler, özellikler...
Ayrıca sevgilisi bu burçtan olanlar ne hediye alıcam diye düşünenlerde buraya ...
Başka sitelerden kopyala yapıştır yapmak istemedim ve ayrıca herkez kendinden örnek versinki doğal sonuçları hep beraber ölçüp biçelim istedim konuların açılmasının asıl amacı budur !
ben(29 mayıs)tipik ikizlerim ve burcumun tüm özelliklerini taşırım.İnsandan kaçarım,tabiatı doğayı yanlız kalmayı severim.Sadece Aslan burcuyla iyi geçinirim ve tabii birde kendimden olanla.Birden kırıcı olmam hasebiyle pek etrafımda zamanla kimse de kalmaz.Zeka ve akıl benim için herşeyden önce geldiği için(ikizler burcunun en karakteristik özelliği),buyrun işte size bir neden daha.Sanat müzik resim bizde ne ararsan vardır,çok yönlü kişiliğe sahibizdir.Hırslı sebatkar ve çok çalışkan,dürüst,güvenilir ve fakat bir o kadar da saf insanlarızdır.En küçük ayrıntıya bile acaip önem veririz.Bakın araştırın çok ünlü,lider olmuş büyük kişilikler hep bu burcdan dır(tabii gerçekde aslında yine yanlızdırlar).Nedense hep B12 hastasıdırlar(her ay iğne olurum).
İkiz burcu bir sevgilim vardı bende terazi 18 ekim burcuyum ,çok iyi anlaşırdık ikizlerle güzel anlaşıyorum ( bayanlarıyla daha çok ) ama erkekleri ilede aram iyidir.
14,08,1963 de doğdum yani ikizlerim.burcumun özelliklernden sadece kararsız olusumdur,Ha bide çift kişilikli olur drlerdi o da mevcuttur.
ya tarihimi yanlıs yazmısım.doğum 14.06.1963.aklım nufus kağıdına gitti birden.Özür
viking20ben(29 mayıs)tipik ikizlerim ve burcumun tüm özelliklerini taşırım.İnsandan kaçarım,tabiatı doğayı yanlız kalmayı severim.Sadece Aslan burcuyla iyi geçinirim ve tabii birde kendimden olanla.Birden kırıcı olmam hasebiyle pek etrafımda zamanla kimse de kalmaz.Zeka ve akıl benim için herşeyden önce geldiği için(ikizler burcunun en karakteristik özelliği),buyrun işte size bir neden daha.Sanat müzik resim bizde ne ararsan vardır,çok yönlü kişiliğe sahibizdir.Hırslı sebatkar ve çok çalışkan,dürüst,güvenilir ve fakat bir o kadar da saf insanlarızdır.En küçük ayrıntıya bile acaip önem veririz.Bakın araştırın çok ünlü,lider olmuş büyük kişilikler hep bu burcdan dır(tabii gerçekde aslında yine yanlızdırlar).Nedense hep B12 hastasıdırlar(her ay iğne olurum).bende ikizlerim ve b12 eksikliği bende de var ama iğne felan olmuyorum. ayrıca ikizlerin bir özelliğide çok hayalperest olmalarıdır.
viking20ben(29 mayıs)Bende 30 mayıs burcumun hemen tüm özelliklerini taşıyorumikizler ve hava gurubu burçları için arkdaş çevresi çok iyidir -arkadaşları ile arası- ( benim arkadaş larım kötü değil ama fazla arkadaşım yok ve onlarla fazla zaman geçirmiyorum ) deniyor ama ben arkadaşlarımla pek vakit geçirmiyorum sanırım kişiliğimle ilgili birazda :) yanlız klmayı seviyorum ama arkadaşsız da olmuyor :)
ikizler burcunun hanfendileri çok şeker oluyolar yahu sevgilim vardı ikizler burcu... :) :) :)