Arkaraşlar Bu forumda kimsenin bilgisi yokmu? yada ilgilenen yokmu? üyeleri geçtim yönetici yada moderatördemi yok? bu konuyu 2. açışım yardım bekliyorum ilgilenen yok bu ve bunun gibi birçok açtığım konu cevapsız kaldı neden böyle arkadaşlar lütfen ama??????
BENDE 2 ADET PC VAR BEN BU PC LERİ BİRBİRİNE BAĞLAYARAK OYUN OYNAMAK İSTİYORUM UNDERGROUND VEYA COUNTER STRKE VEYA Yüzüklerin efendisi. BUNU YAPMAM İÇİN NELER YAPMAM GEREKİYO??
Birde BU hatayı alıyorum
İLGİLENEN yokmuuuu!! Bu 2.konu açışım!!!
İkisinide Tek Modeme Bağlayın Ardından googleden Araştırın ve bilgisayarınızın bir Birlerini Görmesi İçin DNSleri Değiştirin .Ayrıca Arkadaşım Bune Nasıl Bir Başlık !
Forum Kurallarını OKUYUNUZ !!!
Haklısınız ama bu şekilde olmasa ilgilenen olmuyor ne yapalım artık kusura bakmayın.. birde hata mesajı ekledim orada ne diyor acaba?
arkadaşım öncelikle ilk bilgisayarın ıp ayarlarına giriyorsun ve 1. bölümü 192.168.1.20 yap tab tuşuna bas altı gelecek ve kalacak 3 tane boş yer sonra en alttaki hariç kalanları 192.168.1.10 yap.diğer pc'de ise aynı işlemi fakat 20 rakamını değiştir ve ağ ayarlarını yap böylece 2 bilgisayar arasında ağ kurmuş olacaksın.(Eğer pc'internete wireless ile bağlanıyorsan sorun bu ayarları onboard ethernet kartın için yapacaksın ve arada kablo kullanman gerekecek).Ama onboard üzerinden bağlanıyorsan oyun oynadıktan sonra bütün ıp nolarını otomatik olarak ayarla.Dediğimi yap ve oyunların lan bölümüne gir elbet bir bilgisayar diğerini görecektir;)
İkisinide Tek Modeme Bağlayın Ardından googleden Araştırın ve bilgisayarınızın bir Birlerini Görmesi İçin DNSleri Değiştirin .şimdi yanlış anlamada google'dan araştırmayı herkez akıl edebilir önemli olan google'dan araştırmamakAyrıca Arkadaşım Bune Nasıl Bir Başlık !
Forum Kurallarını OKUYUNUZ !!!
arkadaşım öncelikle ilk bilgisayarın ıp ayarlarına giriyorsun ve 1. bölümü 192.168.1.20 yap tab tuşuna bas altı gelecek ve kalacak 3 tane boş yer sonra en alttaki hariç kalanları 192.168.1.10 yap.diğer pc'de ise aynı işlemi fakat 20 rakamını değiştir ve ağ ayarlarını yap böylece 2 bilgisayar arasında ağ kurmuş olacaksın.(Eğer pc'internete wireless ile bağlanıyorsan sorun bu ayarları onboard ethernet kartın için yapacaksın ve arada kablo kullanman gerekecek).Ama onboard üzerinden bağlanıyorsan oyun oynadıktan sonra bütün ıp nolarını otomatik olarak ayarla.Dediğimi yap ve oyunların lan bölümüne gir elbet bir bilgisayar diğerini görecektir;)Ben odadan odaya kablo ile bağlanıyorum ıp ayarlarını otamatik yapsam nasıl olur?
Arkadaş bir tane hub al 5 port luk 2 pc ona tak tamamdır.
eğer otomatik verirsen ıp nolarını bilmen gerekir sen bnce benim dediğimi yap kabloyla bağla bilgisayarları olsun
şimdi yanlış anlamada google'dan araştırmayı herkez akıl edebilir önemli olan google'dan araştıBen Saadece Geneli Gösterdim Detay'ı Da Bir Arkadaş Göstermiş DNS'leri Tam olarak Bilmediğim İçin Yazmak İstemedim.Profesyonel ona girmez profesyonel buna girmez peki siz nediyeprofesyonel oldunuz yada yapıldınız böyle cvp vermek için mi? bumuforuma yardım bumu üyelere cvp?Kim Demiş Profesyonel Olduğumu ?
Aynı Soruyu bende Dünyanın En Uzun Konusunda Sormuştum. DNS'leri Öğrenmiştim.Siz Forum Kurallarına Uymuyorsunuz Ne Dememi Beklersiniz ?
...
dostum eger dıger oyunları oynayıp o oyunu oynayamıyorsan buyuk ihtimal keylerinden kaynaklanıyordur bu oyunda keyler aynı olmaması lazım millet birbiri ile atısmakdan konu ile pek ilgilenmemıs