Merhaba HP dizüstü bilgisayarımda Windows 7 ultimate kullanıyorum, birkaçgündür windowsun açılışyla başlayan ve bazı programları çalıştırırken yine karşıma çıkan bir mesaj almaya başladım. Bir uyarı kutusu çıkıyor, kutunun başlık çubuğunda "ComponenOne XarrayDB Object" içinde ise " The evulation period will expire in 28 day(s)." yazıyor. Günlerin sayısı 30 dan başladı ve hergün düşüyor. Bu mesajı veren hangi programdır bunu birtürlü anlayamıyorum. ComponentOne nedir onu da bulamadım birtürlü. Bu uyarı Windows açılırken çıkıyor sonra kapatıyorum örneğin bitdefender simgesini tıklayıp ekrana getirdiğimde yine çıkıyor veya firefox programını çalıştırdığımda yine aynı şekilde çıkıyor. Hangi programı çalıştırırken çıktıysa windowsun görev çubuğunda o programın simgesi ile çıkıyor. Bilgisayarda Windows 7 ultimate, Bitdefender internet security 2010, internet download manager, office 2010 paketi, Birkaç ışıklandırma tasarım programı , Nero 8 , standart internet araçları ve hp nin kendi yazılımları var. Yardım bekliyorum