arkadaşlar ctrl+A ya basın öyle bakın resme
ilginç bir resim
ilginç çinlilerden uzak durun bukalemun gibiler....
YA BENDE GÖRMEDİM BÖLE BİŞİ NASIL YAPILDIĞINI BİLEN VARSA BANADA ANLATSIN NASIL OLUYORDA CTRL+A YA BASARAK RESİM TAMAMEN NASIL DEĞİŞEBİLİR YAA
Bunu görmüştüm yinede sağolasın,resmi göremeyenler için browser değişikliği yeterli olucaktır.
Resmi seçince renk değiştirenini gördümde böylesini görmedim..
Hayret Pixellerle alakalı olsa gerek
Gerçekten çok güze ya.
Dikkatlice inceledim.Her iki resmi üstüste bindirmişler.
Resmi seçili hale getirince resmin bazı pikselleri karartılıyor bazıları olduğu gibi bırakılıyor.
Bu özellikten faydalanılmış.
Karartılmayan noktalara denk gelen piksellere bayanın resmi ,diğerlerinde askerin resmini oluşturan pikseller yerleştirilmiş.
ctrl a ya basıyom resim kadın oluyu o bişeydegil de benim nettin yazıları felen küçüldü neyse çözdüm paylaşım güzel sagul
karadas_serkansanırım firefox a işlemiyor bu kandırmaca :)firefox çoğunu desteklemiyor en güzeli explorer
FreeNGerçekten çok güze ya.tamam o kadarnı anladımda o pikselleri nasıl denklemişler anlamadım vardır bi kolay yolu ama neeeeeDikkatlice inceledim.Her iki resmi üstüste bindirmişler.
Resmi seçili hale getirince resmin bazı pikselleri karartılıyor bazıları olduğu gibi bırakılıyor.
Bu özellikten faydalanılmış.Karartılmayan noktalara denk gelen piksellere bayanın resmi ,diğerlerinde askerin resmini oluşturan pikseller yerleştirilmiş.
karadas_serkansanırım firefox a işlemiyor bu kandırmaca :)evet bendede firefox var bende de normal resim tine gözüküyor