PC donanımıyla zamanında çok haşır neşir olan biriydim ama konsol aldıktan sonra bişeyler değişti artık kafam almamaya başladı=)))..
Tabiki herşeyi bilecek değilim bende siz CHİP ONLİNE üyelerine sorma gereksinimi duydum.
Sorunum şu
2 gün önce akşam bilgisayarı kapattığımda gayet sağlıklı bir şekilde kapandı.(genellikle direkt fişden çekerim,Yine öyle yaptım.)
Ertesi gün yani dün diyeyim bilgisayarı açtığımda yavaş açıldı ve hoşgeldiniz yazısında takıldı.Ardından masaüstü arkaplanı geldi ama geri kalan hiçbirşey gelmedi(ne simgeler,ne başlat çubuğu falan)masaüstü arkaplanı deyim yerindeyse çırılçıplaktı.
Önemli dosyalarımda vardı ama olsun dedim format atayım.Formatı attım çalıştırdım birkaç kere yeniden başlattım sorun çıkarmadı.Ama yine bu sabah açtığımda yine bilgisayar açılmadı.Yine hoşgeldiniz yazısında baya bir süre bekledikten sonra(1-2dk) masaüstü arkaplanı ot gibi kalıyordu.Dedim yine format atayım.Yine attım.Yine kapattım yine açtım.Sorun aynı.
İlginçtir ki ben bunu donanımsal bir sorun olarak aldım.Şu anda laptop'tan yazıyorum.Yüklediğim işletim sistemi XP SP2..
Gerçekten yardımı dokunabilecek arkadaşlardan birkaç cevap bekliyorum.Teşekkürler