İLGİNÇ VE CİDDİ BİR HDD SORUNU...

HPQ-User
25-09-2008, 13:57   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

anLaXu sormuş:
Merhaba arkadaşlar dün bşıma çok ilginç bi olay geldi MASAüstü bilgisayarıma wlan yhani kablosuz modemden koblosuz net'e bğlanmak içn nyse kurulumunu flan ybtım kaldırmak istedm kaldırdım ve bilgisayarımı yeniden bşlattım bşlattım anda windows ekranı gelio fakat kndini yniden bşlatıo format atmayı deniyoruz belirli bir disket yok diyor bölüm silme alanına geliyoruz D ye basıp bölüm silmeye çlıourus bir hata ile karşılaşıldı diyor işlemcimize bakıyoruz belki ısınmıştır dioruz ondan kndini resetler dioruz işlemci gayet normal ram'lar normal bi şeklde çlışıo anakart normal harrdisk'imiz sata kndi kasamızda formast atamıyorus bşka kasaya kndi hdd mizi takıorus formatda atıo normal bi şekilde çalışıyorda sata kablolarında bi sorun vardır dioruz değiştiriyoruz yanlız yine aynı hata başka bir hdd takıyoruz ide girişli çalışıyor bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şmdiden teşekkürler...

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
2.4 işlemci 512 mb ram 10 board ekarn kartı asus anakart 80 gb sata samsung hdd

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727)

Mehmet-
25-09-2008, 14:36   |  #2  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

Evet ciddi bir donanım çakışması olmuş. Format atmadan önce f disk atarsanız büyük ihtimal sorun düzelir.

burada anlatım mevcut. Ayrıntılı olarak googleden de yardım alabilirsiniz. Kolay gelsin...

sah1n
25-09-2008, 15:36   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

Bilgisayarındaki takılı Pcı kartları çıkarıp kurulumu baştan denermisin.