ne gibi sorunlar çıkarır
ilk defa o.c yaptım sizce nasıl olmuş
- 1
- 2
Reset atmalar başlar, ekranda kitlenmeler başlar (reset atmadan düzelmez), aşırı yük olursa parçaları yakabilirsin. Daha saymıyorum sen anla :)
bendede oldu onlar xD :D
ama frekansı biraz düşürünce artık olmıyo peki ramlarda bi sorn ortaya çıkarmı 533mhz di 667mhz oldu
Ramlerde bi problem olmaz. Ekran kart ve işlemciye düzgün soğutma ve PSU olmadan OC yapmak kazaya davet :)
atilla dur dur elleme yapsın :D kankaa sen onu 3.90 civarına çekmeye çalışsana bi :D
şaka bi yana bencede şansını zorlamaa yani.
aga yaparsan yap ama şimdi sistemi yakarsan karışmam ben az daha yakıyodu bilgisayarcıların bozul du dediği sistemim çalıştı ve oc yaptım ilk oc m pentium 4 direk fırlattım 1,7 ghz den 2.35 ısı 136 derece fişi cemtim kabloları söktüm buzdolabına attım hala ateş gibi açmaya tırsıyom patlıcak die
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler zaten sısları kontol ederek yapıyorum 3.90 a falanda çıkartmam merak etmeyin:) 3.16 sabitledim stability test 65 dereceyi geçmedi boşta 45-50 derece oc yapmadan öncede böyleydi benim merak ettiğim iyi bi fan bide psu alsam bunu 4ghz ye kadar çıkartmabilirmiyim biraz daha arttırmaya çalışıyorum ama sistem açılmıyo bu ısıların arttığından kaynaklanmıyo bence 65 dereceyi hiç heçmedi bide 3.30 da sistem kendi kendine rest atıyo ilgilenen arkadaşların yorumları için çok tşk
anakartın ne bilmiyorum ama red scorpin, akasa nero yada x4 blue fan ve gerçek 460watt üstü power ile 3.60 yaparsn belki.
arkadaşlar biosda voltaj değerleri çarpanlar gibi şeyler çıkmıyo biosu mu güncellemem lazım
ratio actual volue değerlerini değiştiremiyorum biostan anakrrtım conroe945gdvı asrock[URL=http://img213.imageshack.us/i/img0207p.jpg/][/URL]
- 1
- 2