ilk günden hiç bişey indirmedim pcnin başındaydım vemodeme b akıyordum ve yeşil ışık sürekli yanıp sönmüyordu yalnız 12 yekadar bişeyler indirdim 56 tl gelecek sonuçta indirdim ama 12 den sonrahiç bişe yapamadım//wilessı yok modemin
İlk günden kota 2,5 gb !?
film indirmedim izlemedin nasıl oldu ya :S
Dün nasıl olsa 56TL gelecek diye, saat 12'ye kadar indirdiğiniz download'lar Eylül ayına yansıtılmış. Nedenini sorarsanız bilmiyorum. Son saatler olduğu için olabilir. Zaten bunun cevabını, kota miktarınızı öğrendiğiniz sayfanın altındaki açıklamada bulabilirsiniz. "Şöyle ki" diye başlayan kısım...
max. downloada abansak bile 56ytlmi geliyo?Siz yine de güvenmeyin.=)
Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplamücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketinaylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitlipaketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşımücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalıpaketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücretitoplamı ise 79,76 TL'yi geçemez.
kotayı bayağ aşmıştım bence denemeye değer ;) niye böyle oldu anlamadım ama ttnet acısını çıkartacak gibi
Hala niye böyle oldu mu diyorsunuz? Foruma koyduğunuz resmin altındaki yazıyı okuyun anlarsınız ;)[boyut=-2]Ay içinde kullanıcı adınızda değişiklikyaptıysanız, sistemde gördüğünüz kota kullanım miktarınız bir öncekikullanıcı adına bağlı kullanım miktarını içermez. Ancak faturanızdatoplam kota kullanım miktarı dikkate alınır.Sistemsel değişiklikler nedeniyle gösterilen kota miktarı ay içerisindeki toplam transfer miktarınızdan farklı olabilir.???bundan mı bahsediyorsun
[boyut=-2]Ay içinde kullanıcı adınızda değişiklikyaptıysanız, sistemde gördüğünüz kota kullanım miktarınız bir öncekikullanıcı adına bağlı kullanım miktarını içermez. Ancak faturanızdatoplam kota kullanım miktarı dikkate alınır.Sistemsel değişiklikler nedeniyle gösterilen kota miktarı ay içerisindeki toplam transfer miktarınızdan farklı olabilir.???bundan mıHayır. Bundan bahsediyorum.
12 saatten uzun Internet bağlantısı oturumlarınız için kota miktarınız her 16 saatte bir kota hesabınıza yansıtılır.
12 saatten kısa Internet bağlantısı oturumlarınız için Internetbağlantınızın kesildiği süreye kadar olan kota miktarınız, bağlantınızkesildikten 4 saat sonra kota hesabınıza yansıtılır.
Herhalde yanlışlık olmustur cunku 1 gunde bu kadar ındermedıysen yazmazlar ve bunuun olması ıcın saat 00dan son gelen kayıt zamanı yanı 04'e kdar sure ıcınde ındırmıs olman lazım...4 saattede bu kdar ındırme fazla sayılır zor yaparsın zaten..Bu yuzden ttnette bildirmelisin.Bence senin kayıt zamanında yanlıslık var bır hata olmustur..Ara ttneti söyle böyle böyle diye onlar inceleyeceklerdir...Sorunu duzeltırler....