ilk web sitesi çalışmam
önerilerinizi dikkate alacam teşekkürler
ayrıca web sayfası çok ağır sayafada fazla yük var, resim ve içeriklerin boyutlarını daha düşük tutmayı deneyin, botlar küçük boyuttaki web sitelerini daha çok severler, siteniz daha yukarılara çıkar o şekilde :)
ayrıca web sayfası çok ağır sayafada fazla yük var, resim ve içeriklerin boyutlarını daha düşük tutmayı deneyin, botlar küçük boyuttaki web sitelerini daha çok severler, siteniz daha yukarılara çıkar o şekilde :)teşekkürler bunu öğrendiğim iyi oldu :) resimleri yüksek kalitede kaydediyordum tabi boyutları da yükseliyodu
- Sayfayı Mozilla'da Açtım Kaymalar Yaptı Css Kullanın Bu Problem Kalkacaktır.
-
<meta name="generator" content="Web Page Maker">
hazır bir program kullanmışsınız önerim Adobe Dreamveawer cs 4 ya da cs 5 programını öğrenmeniz.
- Site Renklerinde Bir Uyumsuzluk Var Sanki Eleştirilerim Bu Kadar Şimdi Biraz da Yol Gösterelim :)
* öncelikle hazır program kullanma html öğren bu işte iyi para var ikna kabiliyetini kullandığında basit bir siteyi 500 tl ye satabiliyorsun.
* css öğren tablolar yerine divlerle çalış
* Eğer öğrenmeye niyetiniz varsa yol gösterebilirim
- Sayfayı Mozilla'da Açtım Kaymalar Yaptı Css Kullanın Bu Problem Kalkacaktır.aslında ben fazla ayrıntılı öğrenmek istemiyorum. basit ve kullanışlı olan sitem olsun yeter :) bu yüzden Web Page Maker kullanıyorum.
-hazır bir program kullanmışsınız önerim Adobe Dreamveawer cs 4 ya da cs 5 programını öğrenmeniz.
- Site Renklerinde Bir Uyumsuzluk Var Sanki Eleştirilerim Bu Kadar Şimdi Biraz da Yol Gösterelim :)
* öncelikle hazır program kullanma html öğren bu işte iyi para var ikna kabiliyetini kullandığında basit bir siteyi 500 tl ye satabiliyorsun.
* css öğren tablolar yerine divlerle çalış
* Eğer öğrenmeye niyetiniz varsa yol gö