Öyle kolay kolay işletim sistemi değştirmediğim için win7'yi anca bugün kurdum(rtm enterprise) Kurduğumda çok hoşuma gitti. Ama bilgisayar klasörüne girdiğimde kart okuyumu görmediğini sandım( kart okuyucum bilgisayara entegre)(vistada tüm okuyuları gösteriyordu ve donanımı kaldırınca reset atmadan bir daha okumuyordu bu yüzden direk kartı çıkarıyordum) Sonra meraktan kartı taktım ve okudu! Sonra merak ettim donanımı kaldır dedikten sonrar tekrar okuyacak mı? diye. denedim ve okudu.yani win vista uyumlu donanımım win7 de daha iyi çalıştı. İşte o an benim win7 ye aşık olduğum andır:)
(birde güncellemelerden tr dil paketi gelmeyekmiydi bana gelmedi?)
İlk windows 7 deneyimim ve şaşırdığım an!- Tr dil
- 1
- 2
Son Düzenleme: _OnuR_ ~ 04 Eylül 2009 16:41
Donanım tanıma huyu zaten aşık ediyor. notebookumda vistada bir çok şey tanıtıyordum windows 7 de bir tane tanıttım: kart reader. sende tanımış bende tanımadı :D ama tv kartından tut herşeyi tanıyor. kullandıkça şaşacaksın.
enterprise ultimate deki herşeye sahip.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
103 mesaj
Ama bilgisayar klasörüne girdiğimde kart okuyumu görmediğini sandım( kart okuyucum bilgisayara entegre)(vistada tüm okuyuları gösteriyordu ve donanımı kaldırınca reset atmadan bir daha okumuyordu bu yüzden direk kartı çıkarıyordum)"Klasör seçenekleri/Görünüm/Bilgisayar Klasöründeki Boş Sürücüleri Gizle" tikini kaldırırsan vista gibi olur bende de kart okuyucu var :D
Bende sadece ekran kartı diriverını yükledim herşey normal birtek webcam de sorun çıkarıyor. Webcamin driverini tanıyor ve yüklüyor sonrasında webcam msn de çalışmıyor vista driverini yüklediğim zaman da msn de ses ve görüntü kurulumu sırasında mavi ekran veriyor.şu an windows7 kullanıyorum yine de vazgeçemedim yeni webcam alacağım ve kesinlikle orjinal windows7 kullanacağım.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
661 mesaj
Yüklemediğin bir güncelleştirme var mı?
- 1
- 2