arkadaşlar herkese selam.. benim düğün cd'm vardı.. bu cd'yi sosyal paylaşım sitelerinde yayınlamak istedim ama cd şifre korumalıymış ve bu sebeple bilgisayar'a kaydedemedim.. sonrasında clone cd programı ile cd'yi kopyaladım.. ccd uzantılı image dosyası, .img uzantılı disk yansıma dosyası ve .sub uzantılı 3 adet dosya oluştu.. şimdi daemon yardımıyla bu videoyu cd'siz bilgisayarda oynatabiliyorum.. ama hiçbir şekilde bu videoyu image dosyasınından normal video haline getirip arkadaşlarımla paylaşamadım.. birkaç converter programı da image dosyası .ccd uzantılı olduğundan convert işlemini yapmadı.. bu konuda bana yardım edebilecek birisi var mı acaba? şimdiden ilginize teşekkürler...
image dosyası sorunu(cd'den C:'ye kayıt sorunu)
Soldan birinci ve ikinci dosyayı Masaüstüne kopayalayabiliyorsanız Kopyaladığınız dosyaları Yine deamon tools ile açmaya çalışın biri açılacaktır açılınca içinde istediğiniz video dosyası vardır Avi veya mp4 gbi video formatlarında biridir.
Yukarda dediklerimde takılırsanız nerde takıldığını sorun veya uzatmamak isterseniz Teamwiever id pass gönderin Ö.m olarak.
Soldan birinci ve ikinci dosyayı Masaüstüne kopayalayabiliyorsanız Kopyaladığınız dosyaları Yine deamon tools ile açmaya çalışın biri açılacaktır açılınca içinde istediğiniz video dosyası vardır Avi veya mp4 gbi video formatlarında biridir.1.dosyayı daemon'a eklerken kalıp dosyası yerleştirilemedi hatası alıyorum. yine 2.sıradaki dosyayı ise hiç taşımıyor :(Yukarda dediklerimde takılırsanız nerde takıldığını sorun veya uzatmamak isterseniz Teamwiever id pass gönderin Ö.m olarak.
:D Beni açık gördüğünde Ö.m at Teamwiever yükle id şifreyi at.kardeşim ilgine çok teşekkürler.. ama burada daha yeniyim ve seni nasıl açık göreceğim onu bile bilmiyorum :( bir de bunlara ilaveten teamwiever nereden yükleyeceğim ve id şifre nasıl atacağım onu bile bilmiyorum inan :(
:D O zaman iş yaş.kardeşim ilgine çok teşekkürler.. ama burada daha yeniyim ve seni nasıl açık göreceğim onu bile bilmiyorum :( bir de bunlara ilaveten teamwiever nereden yükleyeceğim ve id şifre nasıl atacağım onu bile bilmiyorum inan :(
BAşka İmaj açıcı programlar dene Ultraiso İmg burn gibi.
http://download.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup_tr.exe
Bu team wiever Bunu heralde kurabilirsin değil mi :D Kurdukdan sonra id'niz ve şifre yazacak onu bana Ö.m gönder yazan tıklayıp gönderceksin.Açık olup olmadığımı Resmimin Altında Yeşil ışık yanar.
Son Düzenleme: murat5038 ~ 25 Mayıs 2013 14:53