imam alemdar
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Sevmiyorum bu tarz adamları da bu tarz adamlara özenenlere de.
güzel bir paylaşım olmuş gerçekten de sonu çok anlamlı anlayana
neyi sevmiyorsun ufuk. polata özenenleri mi. ne alaka. adam stand up yapıyor
jeomanianeyi sevmiyorsun ufuk. polata özenenleri mi. ne alaka. adam stand up yapıEvet Polat'ı ve Polat gibi adamları.Anlaşılmayacak bişey yok.Seven var mı acaba? Yo bu adamı severm. Onları tiye alan herkesi severim.
ben polatı severim. daha doğrusu karakterini severim. ama ona özenenleri sevmem. yani kendine şekil yapmak için ağır abi takılmaya çalışanları sevmem bende
jeomania çok güzelmiş ya oldum olası sevmişimdir böyle videoları
paylaşım için sağol
Paylaşım için Teşekkürler....
Bakalım Konu ne kadar Dayanabilecek....
Saygılar...
"sütcü imam" kısmında fena laf koymuş bence.
Anlayana !
BEN HEP AĞIR ABİYDİM TAKIM ELBİSE FALAN YİNE ÖYLEYİM AMA POLATA ÖZENMİYORUM YANİ UFUKS ARKDAŞIM GALİBA SİNİR OLUYOR BANA
bence laf koymamış saygısızlık yapmış.
hiç sevmedim dandik bi video.
kime saygısızlık yapmış...
söylediği şey olmayan bir şeymi...
geçmişte fransızın yaptığını şimdi içerdeki fransızlar yapıyor...
dün AÖF sınavına girdim... Yapılanlardan UTANDIM.... ilahiyat okuyan bacılarımız Sınav için başlarını açıyorlar... yani Hem DİNİ öğreniyorlar hemde sen bunu uygulayamazsın deniyor...
saçmalık....
bunun fransızlarla bi ilgisi yok.
siyasi otoritelerin suçu
boris1bence laf koymamış saygısızlık yapmış.Dedim ya.. ANLAYANA !hiç sevmedim dandik bi video.
çok güzel bir video... Beğenmesenizde....
saygılar...
samet bende aynı yere temas etmiştim ne demişler anlayana sivrisinek saz anlamayana 9.Senfoni orkestrası az
dert etmeyin arkadaşlar yakında sizde anlarsınız.
itinayla anlatırım
pompei yandaşları çoğalıyor galiba
bu videoda saygısızlık nerde ya
buradada artık konu açmaya yürek gerek ne olsa bi sorun bulunuyo biz buraya kavga etmeye gelmiyoruz arkadaşlar biraz sakin olalım boris
saymexpompei yandaşları çoğalıyor galibasaymex arkadaşım beni yanlış anlamışsın
bu videoda saygısızlık nerde ya
buradada artık konu açmaya yürek gerek ne olsa bi sorun bulunuyo biz buraya kavga etmeye gelmiyoruz arkadaşlar biraz sakin olalım
yazdığım şeyler kavga niyetli değil fikir alış verişi amaçlı
sen itinayla anlatırım yazmışsın o biraz sert geliyor bakınca ondan ters anlaşılıyor
samet1986"sütcü imam" kısmında fena laf koymuş bence.kesinlikleAnlayana !